Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Έφυγαν από την Ελλάδα με τα παιδιά τους! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το αεροπλάνο!

Οικογενειακό ταξίδι για τις γιορτές!

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Έφυγαν από την Ελλάδα με τα παιδιά τους! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το αεροπλάνο!

Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το αεροπλάνο που δείχνει ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη έφυγαν από την Ελλάδα με τα παιδιά τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει μια Χριστουγεννιάτικη απόδραση και να επισκεφτούν μια πόλη του εξωτερικού για να απολαύσουν αυτές τις γιορτινές ημέρες!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά του, Μαλένα και Μανώλης πήγαν μέχρι την Βαρκελώνη! Είναι γνωστό πως αυτή η οικογένεια λατρεύει τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία τρέχουν σε νέους προορισμούς!Μάλιστα, πριν λίγο καιρό σύσσωμη η οικογένεια ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη!

Οι τέσσερις τους έφθασαν χθες στην ισπανική πόλη και έκαναν ήδη τις πρώτες βόλτες τους στους εμπορικούς δρόμους και οι περιπέτειες της αγαπημένης οικογένειας δεν έχουν σταματημό!

Δείτε την φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο:

Όλγα Πηλιάκη Στέλιος Χανταμπάκης παιδιά

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Μας δείχνουν το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού τους!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μας δείχνουν το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού τους!

Το γνωστό ζευγάρι στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον μικρό Μανώλη και την κορούλα τους Μαλένα και το αποτέλεσμα μας εντυπωσίασε.

Όλοι μαζί στόλισαν το σαλόνι του σπιτιού που κινήθηκε σε χρυσούς και λευκούς τόνους και τα δυο παιδιά του Στέλιου και της Όλγας εντυπωσιάστηκαν.

Όλγα Πηλιάκη: Η φάρσα που της έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης! Δεν θα πιστέψετε την αντίδρασή της!

Η Μαλένα, μάλιστα καθόταν με τις ώρες μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο για να παίζει κοιτώντας χαμογελαστή τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν.

Δείτε την σχετική δημοσίευση και τον εντυπωσιακό στολισμό:

Όλγα Πηλιάκη - Στέλιος Χανταμπάκης: Λαμπερή βραδινή έξοδος! Έστρεψαν όλα τα φώτα πάνω τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη, εντυπωσίασαν με την λαμπερή τους βραδινή έξοδο! Έστρεψαν όλα τα φώτα πάνω τους!

Οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν!

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Ο γιος τους έγινε 6 και του ετοίμασαν ένα ξεχωριστό party!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly τους "τσάκωσε" στο MakeUp Live Disco, με καυτή εμφάνιση! Οι δυο τους βγήκαν να γιορτάσουν και κατάφεραν να κλέψουν τα βλέμματα όλων!

Οι δυο τους πόζαραν παρέα με φίλους τους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι: Σαμάνθα Αποστολοπούλου, Σπύρος Πώρος-Θανάσης Αθανασίου και Ντόλυ Φατσέα.

Η Όλγα φρόντισε να τονίσει το καλλίγραμμο σώμα της φορώντας ένα "καυτό" μαύρο, δερμάτινο φόρεμα ενώ ο Στέλιος συμπλήρωσε την εικόνα τους με ένα total black look.

Πηλιάκη Χανταμπάκης έξοδος Πηλιάκη Χανταμπάκης βραδινή εμφάνιση

Για να συμπληρώσει την εμφάνισή της, η Πηλιάκη διάλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι ψηλές μπότες, ενώ φρόντισε να τονίσει τα μάτια της με έντονη σκιά.