Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Λιάγκας: 150.000 ευρώ πρόστιμο και κόψιμο της εκπομπής του από τον ΣΚΑΙ! Μόλις βγήκε η απόφαση!

Έσκασε βόμβα μεγατόνων από το ΕΣΡ!

Γιώργος Λιάγκας: 150.000 ευρώ πρόστιμο και κόψιμο της εκπομπής του από τον ΣΚΑΙ! Μόλις βγήκε η απόφαση!
News 16.12.2019 15:50

150.000 ευρώ πρόστιμο και κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα από τον ΣΚΑΙ για το συμβάν με την φοιτήτρια στο ΑΠΘ! Μόλις βγήκε η απόφαση από το ΕΣΡ!

Είναι αρκετά τσουχτερή και από το κανάλι σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις και ανακοινώσεις!

Εμείς άλλωστε, είχαμε αναφέρει ότι από τον ΣΚΑΙ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι και μάλιστα δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Λιάγκα!

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση για το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα:

«Το ΕΣΡ κατά τη σημερινή του διάσκεψη με θέμα την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» της 7ης Νοεμβρίου 2019, αφού συζήτησε εκτενώς τα γεγονότα κατέληξε στην εξής απόφαση:
-Για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου επιβάλλεται κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020.
-Για την υποβάθμιση της ποιοτικής στάθμης του προγράμματος επιβάλλεται το χρηματικό πρόστιμο των 150.000 ευρώ.»

Γιώργος Λιάγκας: Αλλαγή πλάνων στο ΣΚΑΙ! «Πετούν» από το πρόγραμμα την εκπομπή!

Το περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχει τέλος και η αλλαγή πλάνων του ΣΚΑΙ ήταν αναμενόμενη! «Πετούν», λοιπόν, την εκπομπή από το πρόγραμμα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Πριν βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας μέσα από το Vanda’s blog θα σας μεταφέρω με επιφύλαξη πάντα όλες τις νέες πληροφορίες!

Σύμφωνα με τις πηγές μου οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου αποφάσισαν μετά από αρκετές συσκέψεις και με την ομάδα της εκπομπής «Μεσημέρι ΣΚΑΙ» να βγάλουν από το πρόγραμμα τις επαναλήψεις της εκπομπής που είχαν τεθεί σε πολύ πρωινές ώρες για να γεμίσει το κενό στο πρόγραμμα!

Γιώργος Λιάγκας - σκάνδαλο: Παραίτηση "βόμβα" συνεργάτη του στον ΣΚΑΙ; Όλη η αλήθεια!

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda’s blog, εφόσον δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής εξελίξεις από ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ οι υπεύθυνοι έκριναν σωστό να απομακρύνουν από την τηλεόραση επεισόδια της συγκεκριμένης εκπομπής που μπορεί να είχαν κάποιους... τσιμπημένους θα πω σχολιασμούς από τον παρουσιαστή και το πάνελ του!

Να τονίσω πως οι άνθρωποι του σταθμού έχουν δώσει ήδη δεύτερη ευκαιρία στον Γιώργο Λιάγκα και στην ομάδα του παρά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες γιατί πιστεύουν πως... άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε.

Ωστόσο αναμένουμε για την απόφαση από ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ γιατί το θέμα σίγουρα δεν έχει τελειώσει...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το ησυχαστήριο του μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Γιώργος Λιάγκας: Έπεσε στα... πατώματα ο παρουσιαστής! Δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τα...

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share