Άγριες Μέλισσες: Συγκινεί ο Παύλος Ορκόπουλος για τον θάνατο της ενδυματολόγου! "Τη νίκησε η αρρώστια, αλλά..."

Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση!

Άγριες Μέλισσες: Συγκινεί ο Παύλος Ορκόπουλος για τον θάνατο της ενδυματολόγου!

"Τη νίκησε η αρρώστια, αλλά η γιούλα είναι ανίκητη!" Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε ο Παύλος Ορκόπουλος για τον θάνατο της αγαπημένης ενδυματολόγου από την σειρά, Άγριες Μέλισσες!

Ο ίδιος καλεσμένος στην Φαίη Σκορδά και το "Πρωινό", μίλησε για τον θάνατο που "έντυσε" στα μαύρα όλο το καστ των ηθοποιών.

Πιο χαρακτηριστικά δήλωσε, “Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι στο Διαφάνι, διότι η ενδυματολόγος μας η Γιούλα Ζωιοπούλου δεν είναι πια μαζί της, τη νίκησε η αρρώστια, αλλά η γιούλα είναι ανίκητη. Θα την έχουμε συνέχεια στην καρδιά μας, το Διαφάνι θα συνεχίσει τη ζωή του. Θα είναι πάντα μαζί μας και θα μας ντύνει με αυτά τα υπέροχα κοστούμια. Θα τη θυμόμαστε πάντα.”

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο.

Παρόλα αυτά για τους θαυμαστές της σειράς έχουμε αποκάλυψη σοκ στην τελευταία σκηνή της σεζόν!

Άγριες Μέλισσες: Πέθανε σημαντικό πρόσωπο της σειράς! Στα "μαύρα" όλοι οι ηθοποιοί!

Μεγάλος θρήνος έχει προκληθεί με την είδηση πως πέθανε σημαντικό πρόσωπο της σειράς "Άγριες Μέλισσες"! Στα "μαύρα" όλοι οι ηθοποιοί και οι συντελεστές από τον μεγάλο "χαμό"!

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή μια στενή της φίλη μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο λόγος για την σκηνογράφο και ενδυματολόγο, Γιούλα Ζωιοπούλου. Είχε συνεργαστεί με κορυφαίους ηθοποιούς και σκηνοθέτες και είχε βραβευτεί με το βραβείο σκηνογραφίας το 1993 για τις μικρού μήκους ταινίες "Άβαξ" (σκην. Νίκος Γραμματικός) και "Οι μοναχικές γυναίκες είναι επικίνδυνες" (σκην. Κωστούλα Τωμαδάκη).

άγριες μέλισσες θρήνος

Το 1994 τιμήθηκε με το βραβείο ενδυματολογίας από το Υπουργείο Πολιτισμού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τις ταινίες "Απ' το χιόνι" (σκην. Σωτήρη Γκορίτσα), "Η εποχή των δολοφόνων" (σκην. Ν. Γραμματικού), "Η αυλή με τα σκουπίδια" (σκην. Θ. Σκρουμπέλος). Το 2003 κέρδισε βραβείο σκηνογραφίας από το Υπουργείο Πολιτισμού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία "Βασιλιάς" (σκην. Ν. Γραμματικός), επίσης κατέκτησε βραβείο σκηνογραφίας στα "Πρόσωπα 2003" (Τηλεοπτικά Βραβεία) για τα σκηνικά στην τηλεοπτική σειρά "Κάτω από την Ακρόπολη" (σκην. Γ. Βασιλειάδης).

Ενώ, το 2010 κατέκτησε ξανά βραβείο σκηνογραφίας στα "Πρόσωπα 2010" για τη τηλεοπτική σειρά "Καρυωτάκης" (σκην. Τ. Ψαρράς και το 2014 κέρδισε βραβείο ενδυματολογίας από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για την ταινία "Μικρά Αγγλία" (σκην. Παντελή Βούλγαρη).

Δυσάρεστα νέα για την σειρά του ΑΝΤ1 καθώς και η τηλεθέασή τους δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμεναν!