Καίτη Φίνου: Συγκλονιστικές δηλώσεις μετά την κηδεία της αδερφής της! "Σου είπαμε αντίο..."

Η συγκινητική της ανάρτηση!

Καίτη Φίνου: Συγκλονιστικές δηλώσεις μετά την κηδεία της αδερφής της!

"Σου είπαμε μικρό μου το τελευταίο αντίο." Συγκλονιστικές είναι οι δηλώσεις της Καίτη Φίνου μετά την κηδεία της αδερφής της!

Η Καίτη Φίνου βυθίστηκε στο πένθος και την οδύνη, αφού έχασε τη μικρή της αδερφή, Γιάννα, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη αποχαιρέτησε την αδελφή της, γράφοντας, «Σου είπαμε μικρό μου το τελευταίο αντίο. Πας να βρεις την Μαίρη. Δεν ξέρω γιατί εγώ η μεγαλύτερη έπρεπε να ζήσω για να σας αποχαιρετήσω. Κάποιος λόγος θα υπάρχει που μόνο Αυτός γνωρίζει…. Καλή αντάμωση αγαπημένες μου».

H ίδια μίλησε για αυτή την μεγάλη τραγωδία που της χτύπησε την πόρτα.

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου! Ακόμη ένας θάνατος που την «τσάκισε»!

Για την Καίτη Φίνου αυτές οι στιγμές είναι από τις πιο δύσκολες ώρες που βιώνει, αφού ακόμη ένα θάνατος της «χτύπησε» την πόρτα και την «τσάκισε»!

Η Καίτη Φίνου βυθίστηκε στο πένθος και την οδύνη, αφού έχασε τη μικρή της αδερφή, Γιάννα, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η γνωστή ηθοποιός αποχαιρέτησε την αδερφή της με ένα σπαρακτικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πάντα θα είσαι το "μικρό μου"...Καλό ταξίδι αγάπη μου....έδωσες μεγάλο αγώνα...Είσαι ηρωίδα καρδιά μου... Καλή αντάμωση...».

Υπενθυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο του 2018, η Καίτη Φίνου αποχαιρέτησε την άλλη της αδερφή, Μαίρη, η οποία λίγες ώρες νωρίτερα είχε μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Καίτη Φίνου