Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά το τροχαίο του!

Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά το τροχαίο του!

Τις πρώτες του αναρτήσεις μετά το τροχαίο έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δείχνοντάς μας ποια είναι η κατάστασή του και πως αισθάνεται!

Ο ίδιος έπειτα από το συμβάν που πέρασε σήμερα, είναι καλύτερα στην υγεία του και θέλοντας να καθησυχάσει τους θαυμαστές τους πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Φανερά πιο χαρούμενος από πριν, διαφημίζει τον μαραθώνιο που κάνουν στο "ρυθμό" για το μαζί για το παιδί, μέσα στις γιορτές και μοιράζεται την στιγμή με το κοινό του!

Ουγγαρέζος τροχαίο
Ουγγαρέζος τροχαίο ποστ

Να θυμίσουμε, πως εκτός από αυτό το συμβάν ο ίδιος ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό της μητέρας του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η μεγάλη ατυχία που συνέβη στο σπίτι του! Την πρώτη ημέρα που μετακόμισε...

Η μεγάλη ατυχία που συνέβη στο σπίτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Την πρώτη ημέρα που μετακόμισε στην νέα του κατοικία, έπεσε το ρεύμα.

Ο παρουσιαστής μετά την απόφαση του να φύγει από το σπίτι που έμενε στα βόρεια προάστια, βρήκε καινούριο δίπλα από την Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα, η ίδια το είχε αποκαλύψει στον αέρα του Πρωινού πριν από μερικές ημέρες.

Σήμερα, ο Δημήτρη Ουγγαρέζος αποκάλυψε τι έπαθε την πρώτη ημέρα που έμεινε μέσα στο νέο του σπίτι. Συγκεκριμένα, όπως είπε του έπεσε το ρεύμα με αποτέλεσμα να μείνει στο σκοτάδι.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτό είναι το νέο του βήμα με τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς! Έτοιμος για μεγάλες αλλαγές!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αυτό είναι το νέο του βήμα μετά από τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς και είναι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές στην ζωή του!

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός πριν από δύο μήνες αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» ότι η σχέση του με την επί χρόνια αγαπημένη του, Ιλένια, έχει τελειώσει.

Αυτήν την φορά όμως στην εφημερίδα Real ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει τη ζωή του και να αλλάξει όλα όσα δεν τον ικανοποιούν στην καθημερινότητά του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η Ιλένια «έσπασε» την σιωπή της μετά τον χωρισμό - «Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά»!

Η αρχή των αλλαγών θα γίνει με την μετακόμιση που ετοιμάζεται να κάνει σύντομα. Ο αγαπημένος παρουσιαστής θέλει να φύγει από το σπίτι όπου συγκατοικούσε με την πρώην σύντροφό του Ιλένια Ουίλιαμσ. Το σπίτι στην Κηφισιά, στο οποίο είχαν μετακομίσει οι δυο τους στις αρχές του χρόνου, δεν τον γεμίζει πια. Άλλωστε, ο Δημήτρης είναι γέννημα θρέμμα Παλαιού Φαλήρου και λάτρης των νοτίων προαστίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αναζήτηση της νέα τους στέγης έχει επικεντρωθεί σε εκείνες τις περιοχές! Είναι δύσκολο να έχει καταφέρει μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει βρει κάτι που να τον ικανοποιεί, αλλά είναι κάτι που θα το ήθελε πολύ!