Φωτεινή Αθερίδου: Μοιράζεται την πιο "τρυφερή" φωτογραφία! Δεν "ξεκολλάει" από τον μπέμπη της!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Φωτεινή Αθερίδου: Μοιράζεται την πιο

Η Φωτεινή Αθερίδου μοιράζεται την πιο "τρυφερή" φωτογραφία με τους θαυμαστές της! Δεν "ξεκολλάει" από τον μπέμπη της και το δείχνει με κάθε αφορμή!

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και τώρα έχουν ακόμη έναν μεγαλύτερο λόγο να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η γλυκιά μανούλα πόζαρε δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο όλο χάρη, μοιράζοντας την γλυκιά στιγμή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Δείτε πως ήταν πριν λίγους μήνες με φουσκωμένη κοιλίτσα, περιμένοντας τον πρίγκιπά της.

Φωτεινή Αθερίδου: Είναι η πιο γλυκιά μανούλα! Οι ατελείωτες βόλτες με τον μπέμπη της!

Η Φωτεινή Αθερίδου μας δείχνει σε κάθε της κίνηση πως είναι η πιο γλυκιά μανούλα! Για ακόμη μία φορά έδειξε πόσο πολύ λατρεύει τις ατελείωτες βόλτες με τον νεογέννητο μπέμπη της!

Η ζωή μία νέας μανούλας είναι δύσκολη και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς! Η Φωτεινή Αθερίδου ωστόσο δείχνει πως απολαμβάνει κάθε στιγμή!

Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει εντατική γυμναστική προκειμένου να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη μοιράστηκε ακόμα μία πρωινή βόλτα με τον γιο της και εννοείται μέσα σε λίγη ώρα τα likes έπεσαν "βροχή"!

Η Φωτεινή Αθερίδου βγάζει βίντεο τη γιαγιά της με το δισέγγονο της και το Instagram έχει "λιώσει"!

Το Instagram έχει "λιώσει" με αυτό το βίντεο που ανέβασε η Φωτεινή Αθερίδου! Βγάζει τη γιαγιά της με το δισέγγονο της!

Είναι χωρίς υπερβολή η πιο γλυκιά ανάρτηση που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες. Η Φωτεινή Αθερίδου είχε μία επίσκεψη από τη γιαγιά της και μοιράστηκε με τον κόσμο των social media ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο!

Θοδωρής Αθερίδης: Δείτε την πρώην σύζυγό του αγκαλιά με το εγγονάκι τους!

Η κόρη του Θοδωρή Αγερίδη έγινε μανούλα πριν από λίγους μήνες, φέρνοντας στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι και από τότε εκείνη και ο αγαπημένος της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Συγκεκριμένα, η γιαγιά της κρατάει στην αγκαλιά της το δισέγγονο της και του τραγουδάει! Δείτε το φοβερό βίντεο!