Δύσκολες ώρες για τον Άρη Σοϊλέδη! Ο θάνατος που τον "τσάκισε"!

Απέραντη θλίψη!

Δύσκολες ώρες για τον Άρη Σοϊλέδη! Ο θάνατος που τον

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, περνάει πολύ δύσκολες ώρες καθώς ο θάνατος που του "χτύπησε" την πόρτα, ήρθε και τον "τσάκισε" κανονικά.

Εκείνος και η οικογένειά του, βιώνουν βαρύ πένθος μετά από ακόμη μία σοβαρή απώλεια που ήρθε για να προκαλέσει σπαραγμό και οδύνη.

Ο Άρης Σοϊλέδης, έχασε τον αγαπημένο του πατέρα, απώλεια που ήρθε να συμπληρώσει το πένθος από το θάνατο του 38χρονου ηθοποιού τον περασμένο Ιούλιο, ο οποίος "έφυγε" από ανακοπή καρδιάς.

Ο ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται πλέον στη Στεάουα Βουκουρεστίου, μοιράστηκε ένα σπαρακτικό μήνυμα για το θάνατο του πατέρα του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«Μπαμπάκα μου… Κούκλε μου… Περίμενες να βάλω γκολ για να φύγεις ε;; Πάντα μου έλεγες να βάζω γκολ… Ελπίζω να έφυγες χαρούμενος ψυχή μου. Θα σε αγαπώ αιώνια και σε ευχαριστώ για όλα. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά» έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης.

σοιλέδης θάνατος

O Άρης Σοϊλέδης ξεσπά! «Για να σέβεσαι τους άλλους, πρέπει πρώτα να...»

Ο Άρης Σοϊλέδης με ένα μήνυμά του στο instagram ξέσπασε, κάνοντας λόγο για σεβασμό!

Τι έγραψε και για ποιον πήγαινε το αιχμηρό σχόλιο;

Το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) ο Άρης Σοϊλέδης έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο στο instagram, γράφοντας: «Για να σέβεσαι τους άλλους... θα πρέπει πάνω από όλα να μάθεις να σέβεσαι τον εαυτό σου».

Τι είχε πει ο Σοϊλέδης μετά τον χωρισμό του με την Ελένη Χατζίδου;

Νυχτερινή έξοδος για τον Άρη Σοϊλέδη λίγο μετά τον χωρισμό του με την Ελένη Χατζίδου! Ποια η αιθέρια ύπαρξη που τον συνοδεύει;

Μετά τον χωρισμό του με την Ελένη Χατζίδου ο Άρης Σοϊλέδης δεν σταματάει τις νυχτερινές εξόδους!

Ο ποδοσφαιριστής νυχτοπερπατάει και συνοδεύεται από αιθέριες υπάρξεις!

Ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφία αγκαλιά με μια κυρία η οποία όπως γράφει είναι καλή του φίλη και μόνο.

"Με την καταπληκτική χειροπράκτη μου number 1 in Europe παρακαλώ