Αποκλειστικό: Πρώην ηθοποιός του "Τατουάζ" χώρισε με τον άντρα της αλλά... βρίσκεται πάλι στην αγκαλιά του! Δείτε φωτογραφίες...

Δεν σας πάει το μυαλό!

Αποκλειστικό: Πρώην ηθοποιός του

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες! Πρώην ηθοποιός της σειράς "Τατουάζ" χώρισε εδώ και χρόνια με τον άντρα της αλλά... βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά του για χάρη μιας φωτογράφισης!

Παρ' όλο που μόλις έχουν επιστρέψει από τα γυρίσματα της Κύπρου και ετοιμάζονται για τις παραστάσεις τους, έχουν έρθει με ζωντάνια και χωρίς κούραση, με πρώτη φυσικά τη Μυρτώ Αλικάκη, η οποία είναι τέρας οργάνωσης και πειθαρχίας στον χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους λένε τα νέα τους για τις παραστάσεις που παίζουν στο θέατρο, η μεν στο «Ψύλλοι στα αυτιά», ο δε στο «Μέθοδος Γκρόνχολμ». Συζητήσεις για κοινούς φίλους, για καινούριους, αλλά και για τους γονείς τους. Εκεί κάπου ξεκινά και η δική μας συνέντευξη.


Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό YOU

Μύρτω Αλικάκη Πέτρος Λαγούτης

Με τη μαμά της Μυρτώς και πρώην πεθερά σου μιλάτε;

Π.: Η σχέση μας είναι σαν το παλιό καλό κρασί! Μια χαρά σχέση είχαμε, μια χαρά σχέση έχουμε. Συζητάμε συνήθως για τα παιδιά και τις δουλειές μας.

Μ.: Και εγώ πάντα είχα πολύ καλή σχέση με τη μαμά του Πέτρου. Εκτός από ένα πολύ μικρό διάστημα -και αυτό ήταν απολύτως φυσιολογικό-, όταν χωρίσαμε. Και μου είχε πει πριν από τρία χρόνια κάτι -και συγκινούμαι τώρα που το λέω-, ότι «Μυρτώ μου, να ξέρεις ότι μαζί με σένα, έχω πια τρία παιδιά!».

Π.: Αλήθεια; Αυτό δεν το ήξερα!

Συμβουλεύει ο ένας τον άλλον σε ό,τι τον απασχολεί;

Μ.: Ναι, γιατί γνωριζόμαστε πια πολύ καλά. Αυτό δεν έγινε αμέσως, αλλά σε ένα βάθος είκοσι χρόνων περίπου.

Π.: Η Μυρτώ με νοιάζεται και με αγαπάει με έναν βαθύ τρόπο, μπορώ να την εμπιστευτώ, να τη συμβουλευτώ, γιατί απλά ξέρει πολύ καλά τον χαρακτήρα μου.

Τι τύπος είναι ο άλλος γιος, ο μικρότερος;

Π.: Απατεώνας και τρομερός καταφερτζής! (γέλια) Ειδικά εδώ την κυρία την κάνει ό,τι θέλει!

Μ.: Κάναμε τις προάλλες ολόκληρες διαπραγματεύσεις γιατί δεν ήθελε να πάει την πρώτη ώρα των μαθημάτων στο σχολείο. Το συζητήσαμε και όταν τελικά του είπα ότι αν το κάνει θα ξαναπεράσουν πολλοί μήνες μέχρι να μου ξαναζητήσει κάτι τέτοιο, μου λέει «εντάξει, θα πάω». Τελικά δεν πήγε.

Π.: Είναι αυτό που σου λέω, ότι την κάνει ό,τι θέλει! Εκείνος διαπραγματεύτηκε πρώτα τα όριά του, αλλά τελικά έκανε αυτό που ήθελε.

Μ.: Αυτό το παιδάκι μας το γλυκό, το σκανταλιάρικο, έχει πάρει, βέβαια, από τον μπαμπά του! Είναι τρομερός στην επιχειρηματολογία.

Η μαμά σου, Μυρτώ, η οποία είναι δημοσιογράφος, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα. Εσύ πώς ήσουν ως παιδί;

Μ.: ….. Έχω πάρει αρκετά στοιχεία στον χαρακτήρα μου από τον δυναμισμό και την αισιοδοξία της μάνας μου. Ο πατέρας μου, από την άλλη πλευρά, ήταν μια πολύ ιδανική περίπτωση μπαμπά για μια κόρη, γιατί ήταν ανοιχτόμυαλος. Δεν με έκρινε ποτέ, δεν είχε ποτέ αυτά τα γνωστά κλισέ για τις κόρες. Ήταν αρχιτέκτονας και οι άντρες φίλοι του οι οποίοι μαζεύονταν στο γραφείο του με έκαναν τελικά μεγαλώνοντας να αγαπήσω τους άντρες και να νιώθω πάντα άνετα μαζί τους. Ήταν τέσσερις τύποι με απίστευτο χιούμορ, όλοι τους πολύ καλλιεργημένοι παρ' όλο που έπαιζαν τάβλι λέγοντας τα γνωστά μπινελίκια!

Ήσουν επαναστατική φύση στην εφηβεία σου;

Π.: Ναι, ήμουν και όχι μόνο στην εφηβεία, αλλά και για αρκετά χρόνια αργότερα.

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που είχες κάνει τότε;

επανασύνδεση για ηθοποιό του Τατουάζ

Π.: Δεν έκανα γενικά πολύ ακραία πράγματα, αν εξαιρέσεις τα όσα έκανα και κάναμε οι φίλοι μου με τις μηχανές μας που οδηγούσαμε τις περισσότερες φορές χωρίς κράνος. Ένα βράδυ, όμως, είχα πιει παραπάνω και είχα κάνει μεθυσμένος μια διαδρομή από το μαγαζί στην Πλάκα στο οποίο διασκέδαζα με την παρέα μου, μέχρι το σπίτι μου στο Νέο Ψυχικό και αυτή τη διαδρομή δεν τη θυμάμαι καθόλου! Είχα μόνο κάποια αίσθηση φτάνοντας στην Ομόνοια ότι οδηγώ μια μηχανή και είμαι «κομμάτια», αλλά δεν θυμάμαι καθόλου πώς έφτασα στο σπίτι μου και ευτυχώς δεν είχα πάθει τίποτε. Από την άλλη, ήμουν πρώτος στο σχολείο και στο Πανεπιστήμιο στις καταλήψεις, χωρίς να είμαι πολιτικοποιημένος. Και τότε και τώρα δυσκολεύομαι να καταπιώ τη φωνή μου στο άδικο, σε αυτό πάντα αντιδρούσα.

Θα πεις πρώτος το «σ' αγαπώ»; Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου στις γυναίκες;

Π.: Δεν το λέω εύκολα το «σ' αγαπώ», θα το πω, όμως, όταν πραγματικά το πιστεύω, για να έχει μεγαλύτερη αξία.

Ως εργένης κάνεις δουλειές του σπιτιού;

Π.: Πλένω, απλώνω, συμμαζεύω, σφουγγαρίζω, σκουπίζω, μαγειρεύω, κάνω τα πάντα! (γέλια) Αν μπει κάτι στο κεφάλι μου είμαι ικανός να ξενυχτήσω για να το φτιάξω, την έχω αυτή τη... βίδα. Από μαστορέματα μέχρι και το να τακτοποιήσω ή να αλλάξω κάτι στα δωμάτια. Δεν είμαι, βέβαια, στο επίπεδο του φίλου και συναδέλφου Γιώργου Χρυσοστόμου ο οποίος μετακομίζει κάθε μέρα το σπίτι του!

Ψυχανάλυση ή διαλογισμό έχεις κάνει;

Μ.: Με ενδιαφέρουν τα εσωτερικά, υπαρξιακά μου ζητήματα, έχω κάνει ψυχανάλυση και μάλιστα για πολλά χρόνια στο παρελθόν. Πήγα στην ψυχολόγο όταν ήμουν 27 και δεν θα το έκανα τόσο νωρίς αν δεν είχαν συσσωρευτεί τόσα πολλά ζητήματα τότε και κυρίως αν δεν είχα χάσει τον πατέρα μου. Η απώλειά του ήταν πολύ δύσκολο θέμα, το οποίο δεν μπορούσα να το διαχειριστώ με τη λογική και κατάλαβα ότι χρειαζόμουν βοήθεια. Χαίρομαι που το έκανα τότε.

Τι οφείλεις σε εκείνον;

Μ.: Του οφείλω σε έναν μεγάλο βαθμό ότι είμαι αγοροκόριτσο, το να μην φοβάμαι ως γυναίκα τους άντρες. Και παρ' όλο που και οι δύο μου γονείς ήταν καλλιτεχνικές φύσεις, ο πατέρας μου ήταν σε πολλά πράγματα απόλυτος και αυτό το κληρονόμησα με τη μορφή ενός πείσματος που έχω στον χαρακτήρα μου. Ό,τι και να μου λένε, αν εγώ πιστεύω κάτι ότι πρέπει να κάνω για να αισθάνομαι ότι εγώ είμαι καλύτερα, θα το κάνω ό,τι και να γίνει.

Μάλιστα, σε μια παλιότερη συνέντευξή της πάλι στο περιοδικού YOU είχε μιλήσει ανοιχτά για τον λόγο που ακόμα δεν έχουν πάρει διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το "Τατουάζ"! Θα σας πέσει το σαγόνι...

Αποκλειστικό υλικό στο Youweekly.gr! Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το "Τατουάζ" κι αν δείτε τις φωτογραφίες θα σας πέσει σίγουρα το σαγόνι!

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια του "Τατουάζ" ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι της και εξομολογείται στο Youweekly.gr και πως κατάφεραν με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη να έχουν καλύτερη σχέση σήμερα, απ'ότι ως παντρεμένοι. Το ίδιο περιγραφική θυμάται την ώρα που λύγισε μπροστά στα μάτια των γιων της αλλά και την στιγμή που αγάπησε την σέξι πλευρά της.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το

Ο λόγος για την Μυρτώ Αλικάκη...

Παραδέχεται ότι από μικρή αυτό που την ξεχώριζε ως παιδί ήταν το πείσμα της να κατακτήσει τον κόσμο. Δεν έχει σημασία το μέγεθος όσο το ότι επρόκειτο για έναν ολόδικό της κόσμο προσαρμοσμένο στα «θέλω», τις ανησυχίες και τα όνειρα που κουβαλούσε στις βαλίτσες των παιδικών της αναμνήσεων ξεκινώντας το ταξίδι της από το Ρέθυμνο.

Μυρτώ Αλικάκη: Απαντάει για τις τολμηρές ερωτικές σκηνές στο "Τατουάζ" και επιτίθεται στους σεμνότυφους!!! (βίντεο)

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το

Μια διαδρομή που σήμερα, μεταφρασμένη σε έναν άψυχο αριθμό, δανείζεται κάτι από τη γοητεία των 45, ωστόσο σε μια πιο βαθύτερη ανάλυση αντανακλά τη λάμψη δύο υπέροχων γιων –καρπούς ενός μεγάλου έρωτα που έζησε με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη– και μιας 24χρονης καριέρας με προσεκτικά βήματα και επιλογές που θα της χάραζε με περηφάνια «ΤΑΤΟΥΑΖ» στο κορμί της.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το

Έχω την αίσθηση ότι η χρονιά που έφυγε ήταν μια από τις καλύτερες της ζωής σου.

Έτσι όπως το λες το αισθάνομαι και εγώ, Γιώργο μου, και ειδικά στα επαγγελματικά, καθώς τόσο την παράσταση «Το ψέμα» όπου συμπρωταγωνιστώ μαζί με τον Θοδωρή, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Κωνσταντίνο Κάππα στο «Μικρό Παλλάς» όσο και το σίριαλ «Τατουάζ» στον Alpha τα αγάπησε πολύ ο κόσμος αλλά κι εγώ. Το 2018 μου έκανε ποδαρικό με έναν πυρετό, για να δούμε τι θέλει να πει!..

Μιλάει όλη η Ελλάδα για το σίριαλ.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το

Μου θυμίζει πολύ την εποχή που γύριζα την «Αναστασία», το μεράκι που είχαμε όλοι οι ηθοποιοί με έναν μόνο στόχο, να αρέσει το αποτέλεσμα στον κόσμο.

Μου δίνεις αφορμή να σε ρωτήσω τώρα τι ήταν εκείνο που σε τρέλανε τότε, η ξαφνική δημοσιότητα ή τα πολλά χρήματα που μπήκαν στην τσέπη σου;

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το

Ποια χρήματα, παιδάκι μου, πήρα λίγα ελάχιστα για εκείνον τον ρόλο.αφού ήμουν παντελώς άγνωστη τότε. Ναι, ήταν γοητευτική η ξαφνική αποδοχή από τον κόσμο, όμως νιώθω πιο καλά όταν βλέπω ότι μετά από 24 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά συνεχίζει να υφίσταται αυτή η εκτίμηση και πιστεύω ότι με θεωρούν καλή ηθοποιό.