Ελένη Φουρέιρα: Πήγε ξανά στην Eurovision και τους τρέλανε όλους με το κίτρινο φόρεμά της! Έβαλε «φωτιά»!

Fuego... από τα λίγα!

Ελένη Φουρέιρα: Πήγε ξανά στην Eurovision και τους τρέλανε όλους με το κίτρινο φόρεμά της! Έβαλε «φωτιά»!

Η Ελένη Φουρέιρα πήγε ξανά στην Eurovision και τους τρέλανε όλους με το κίτρινο φόρεμά της! Έβαλε «φωτιά» στην σκηνή και όχι μόνο!

Η τραγουδίστρια, έκανε ένα guest και βέβαια έγραψε ξανά ιστορία! Η Ελένη Φουρέιρα, βρέθηκε μαζί με άλλους συμμετέχοντες που ξεχώρισαν στην Eurovision ανά τα χρόνια, στην Ολλανδία και τους μάγεψε όλους!

Επέλεξε για την βραδιά ένα φόρεμα σε πολύ χτυπητό κίτρινο, με στενή γραμμή και ζώνη στη μέση και όπως ήταν φυσικό όλοι μιλούσαν για την «φωτιά» που έβαλε στην σκηνή και όχι μόνο.

Πάντως για εμάς, αυτή της η εμφάνιση μαζί με εκείνη που είχε κάνει με ροζ τούλι, είναι από τις top! Δείτε την και εσείς και πείτε μας:

Eurovision: Ραγδαίες εξελίξεις με την Ελένη Φουρέιρα! Ποια η θέση της για το 2020;

Ανακοινώθηκε και επίσημα ποια θα είναι η θέση της Ελένης Φουρέιρα το 2020 στην Eurovision! Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από το όνομά της!

Στην Φωλια των Κου Κου το πρωί της Δευτέρας αναφέρθηκε πως θα κάνει την εμφάνισή της!

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί στις 22 Δεκεμβρίου στον εθνικό τελικό της Αλβανίας, για την επιλογή του τραγουδιού της Eurovision. Η ίδια θα ερμηνεύσει το “Fuego” και μαζί της σκηνή θα βρίσκεται και ο Mahmood που εκπροσώπησε την Ιταλία τον Μάιο του 2019 και κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Δημήτρης Κοντόπουλος θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής της Αλβανίας για την επιλογή του τραγουδιού της χώρας.

Δείτε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Πριν από λίγες ώρες μαζί με αυτά τα νέα έσκασαν κι άλλα και ήταν... δυσάρεστα! Ερωτικό θρίλερ για την Ελένη και τον Μποτία! Τι συνέβη μεταξύ τους;