Φωτεινή Αθερίδου: Είναι χαζομαμά! Στόλισε το δέντρο της και είχε παρέα τον υπέροχο γιο της!

Το πιο γλυκό στιγμιότυπο!

Φωτεινή Αθερίδου: Είναι χαζομαμά! Στόλισε το δέντρο της και είχε παρέα τον υπέροχο γιο της!

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι η μεγαλύτερη χαζομαμά! Τώρα που έφτασαν τα Χριστούγεννα, το πήρε απόφαση και στόλισε το δέντρο της, ενώ για παρέα της είχε τον υπέροχο νεογέννητο γιο της!

Η αγαπημένη ηθοποιός περνάει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της μετά τον ερχομό του γιου της, μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Ενώ την ίδια στιγμή δε σταματά να πηγαίνει ατελείωτες βόλτες μαζί με τον γιο της!

Ο μπέμπης της περνάει τα πρώτα του Χριστούγεννα και η ευτυχισμένη μανούλα αποφάσισε να του χαρίσει τις πιο μοναδικές στιγμές.

Στόλισε λοιπόν το δέντρο της και είχε μαζί της τον μικρό της!

Φωτεινή Αθερίδου: Μοιράζεται την πιο "τρυφερή" φωτογραφία! Δεν "ξεκολλάει" από τον μπέμπη της!

Η Φωτεινή Αθερίδου μοιράζεται την πιο "τρυφερή" φωτογραφία με τους θαυμαστές της! Δεν "ξεκολλάει" από τον μπέμπη της και το δείχνει με κάθε αφορμή!

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και τώρα έχουν ακόμη έναν μεγαλύτερο λόγο να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η γλυκιά μανούλα πόζαρε δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο όλο χάρη, μοιράζοντας την γλυκιά στιγμή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Δείτε πως ήταν πριν λίγους μήνες με φουσκωμένη κοιλίτσα, περιμένοντας τον πρίγκιπά της.

Φωτεινή Αθερίδου: Είναι η πιο γλυκιά μανούλα! Οι ατελείωτες βόλτες με τον μπέμπη της!

Η Φωτεινή Αθερίδου μας δείχνει σε κάθε της κίνηση πως είναι η πιο γλυκιά μανούλα! Για ακόμη μία φορά έδειξε πόσο πολύ λατρεύει τις ατελείωτες βόλτες με τον νεογέννητο μπέμπη της!

Η ζωή μία νέας μανούλας είναι δύσκολη και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς! Η Φωτεινή Αθερίδου ωστόσο δείχνει πως απολαμβάνει κάθε στιγμή!

Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει εντατική γυμναστική προκειμένου να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη μοιράστηκε ακόμα μία πρωινή βόλτα με τον γιο της και εννοείται μέσα σε λίγη ώρα τα likes έπεσαν "βροχή"!