Φωτογράφος "αδειάζει" τον Snik! Του επιτέθηκε ενώ δίπλα του ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Στη φόρα όλο το περιστατικό! Τι συνέβη;

Φωτογράφος

Στη φόρα περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς και συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες! Γνωστός φωτογράφος διάσημων "αδειάζει" τον Snik καθώς αναφέρει πως του επιτέθηκε ενώ δίπλα του ακριβώς ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Τι ακριβώς συνέβη; Μέσα από την εκπομπή του OPEN, "Ευτυχείτε" ο φωτογράφος Νίκος Ζώτος έκανε τις δηλώσεις του για το συμβάν με τον ράπερ!

Συγκεκριμένα, ανέφερε έναν πολύ έντονο διάλογο μεταξύ των δυο τους όταν ο φωτογράφος πέτυχε το ζευγάρι σε νυχτερινή του έξοδο στο μαγαζί του Νίκου Οικονομόπουλου! Ο Νίκος Ζώτος πλησίασε για να κάνει την δουλειά του, να βγάλει φωτογραφίες δηλαδή και ο γνωστός ράπερ του μίλησε απότομα! Έτσι ξεκίνησε μια πολύ έντονη συζήτηση στην οποία παρούσα για λίγα λεπτά ήταν τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα!

Μέτα από λίγο η Ηλιάνα μπήκε στο αμάξι και περίμενε τον snik να ολοκληρώσει τον διάλογό του με τον φωτογράφο!

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Νίκος Ζώτος, αυτό το περιστατικό ήταν ένα μάθημα για τον Snik, ο οποίος τώρα ξεκινά να αντιμετωπίζει την... διασημότητα και η διαχείρισή της είναι λίγο δύσκολη!

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό αυτό κάμερα πέτυχε το ζευγάρι να γευματίζει σε γνωστό εστιατόριο και... η Ηλιάνα ήταν πολύ... ερωτική μαζί του! Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο!

Snik: Αποκάλυψε τα νέα με μια φωτογραφία! Δεν θα είναι μαζί του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ο Snik αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram! Σίγουρα δεν θα είναι μαζί του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά θα του στέλνει θετικά vibes!

Σε 7 ημέρες από τώρα και συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου ο ράπερ θα εμφανιστεί σε ένα μαγαζί για να τραγουδήσει και ενδέχεται να γίνει μακελειό!

Την προηγούμενη φορά που είχε συμβεί κάτι παρόμοιο - όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες κόντεψαν να ποδοπατηθούν για να τον πλησιάσουν!

Εννοείται, πως όπως κάθε φορά, δεν θα συνοδευτεί από την αγαπημένη του Ηλιάνα καθώς αποφεύγουν να κάνουν κοινές εμφανίσεις...

Δείτε την ανάρτηση του Snik στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου