Κατερίνα Καινούργιου: Απαντάει δημόσια στη Ρούλα Κορομηλά! «Μου έλεγε ότι δε θα τα καταφέρω...»

Τρομερή εξομολόγηση από την παρουσιάστρια!

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντάει δημόσια στη Ρούλα Κορομηλά! «Μου έλεγε ότι δε θα τα καταφέρω...»

Η Κατερίνα Καινούργιου, δε διστάζει στιγμή και απαντάει δημόσια στη Ρούλα Κορομηλά για τα σχόλια που έκανε για εκείνη! Η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Μου έλεγε ότι δε θα τα καταφέρω...».

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να δώσει μία απάντηση στα όσα ειπώθηκαν από την Ρούλα Κορομηλά για το πρόσωπό της και προέβη σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Η Ρούλα Κορομηλά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλους και για όλα.

Έτσι η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε:

«Το πόσο κλάμα έχω ρίξει για να γίνω αποδεκτή από τη Ρούλα παιδιά, δε μπορείτε να φανταστείτε. Δε με ήθελε με τίποτα. Παρόλο που την θαύμαζα και την θαυμάζω η Ρούλα μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω και ότι δεν κάνω. Πήγαινα στην δουλειά μου από τις εφτά το πρωί και έφευγα δώδεκα το βράδυ και άκουγα συνέχεια “Δεν μπορείς” και προσπαθούσα να γίνω αρεστή στην Ρούλα γιατί για εμένα είναι η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν υπήρχαν επιχειρήματα και αυτό με το μακιγιάζ όντως το έλεγε. Με έπιανε ο Νίκος Μουτσινάς και μου έλεγε επειδή έκλαιγα: “Αυτοσαρκάσου, πίστεψε στον εαυτό σου, ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα τα καταφέρεις”. Έχω πολύ δρόμο ακόμα. Για μένα μέντοράς μου ήταν ο Νίκος».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Να πω στην κυρία Κορομηλά με παράπονο, ότι θεώρησα στο πρόσωπο μου λίγο άδικη τη χτεσινή της κριτική. Παρ΄όλα αυτά ήταν τιμή μου που δούλεψα με μια τόσο σπουδαία γυναίκα».

Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινεί το μήνυμα της για τον θάνατο που την «τσάκισε»! Ο άνδρας που της σημάδεψε την ζωή!

Συγκινεί το μήνυμα της Κατερίνα Καινούργιου για τον άνδρα που της σημάδεψε την ζωή και που ο θάνατος του την «τσάκισε».

Η γνωστή παρουσιάστρια του Open βιώνει δύσκολες ώρες, αφού σαν σήμερα «έχασε» ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Σήμερα συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που ο παππούς της Κατερίνας Καινούργιου έφυγε από την ζωή. Η ίδια του είχε πάρα πολύ αδυναμία και θα τον έχει πάντα μέσα στην καρδιά της όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η παρουσιάστρια με αφορμή αυτή την τραγική επέτειο δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα στα instastories της μια φωτογραφία από το παρελθόν την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένας χρόνος χωρίς εσένα».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Κατερίνα Καινούργιου παππούς