Αθηνά Οικονομάκου: Έχει μέσα στη ντουλάπα της όλα τα χρώματα! Το έπιπλο σε βεραμάν κάνει την διαφορά!

Κοντεύουν να βγουν απ'έξω τα ρούχα! Όνειρο....

Αθηνά Οικονομάκου: Έχει μέσα στη ντουλάπα της όλα τα χρώματα! Το έπιπλο σε βεραμάν κάνει την διαφορά!

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μέσα στη ντουλάπα της όλα τα χρώματα! Το έπιπλο σε βεραμάν κάνει την διαφορά και σίγουρα αν το δεις, θα το θέλεις κι εσύ! Μην πεις όχι...

Η ηθοποιός, είναι μια από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες και το ξέρει! Αγαπά πολύ την μόδα και τα ρούχα από την συλλογή της, ξεπουλάνε σε χρόνο ρεκόρ! Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο, η ντουλάπα στο σπίτι της αποτελεί όνειρο για κάθε γυναίκα!

Η ίδια, δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και πάθαμε σοκ! Η ντουλάπα της είναι τεράστια και έχει μέσα ρούχα σε όλα τα χρώματα. Ωστόσο στην μέση του δωμάτιου - ντουλάπα δεσπόζει ένα συγκλονιστικό έπιπλο σε βεραμάν! Λίγο πριν το δείτε... ιδού και φωτογραφία από το ατελιέ της:

Αθηνά Οικονομάκου: Στο δεύτερο σπίτι της οι πολυθρόνες της είναι σε απίστευτο χρώμα! Ο πίνακας στον τοίχο θα σας "μαγέψει"!

Στο δεύτερο σπίτι της η Αθηνά Οικονομάκου έχει πολυθρόνες σε απίστευτο χρώμα, ενώ ο πίνακας στον τοίχο της θα σας "μαγέψει" εσάς τις γυναίκες.

Η ηθοποιός λατρεύει την συλλογή κοσμημάτων που σχεδιάζει και όποτε βρίσκει χρόνο από τις καθημερινές της υποχρεώσεις πηγαίνει στα γραφεία που διατηρεί στο Κολωνάκι.

Η Αθηνά Οικονομάκου το θεωρεί δεύτερο σπίτι της και το έχει διακοσμήσει με τα αγαπημένα της χρώματα και έπιπλα.

Στο σαλόνι που έχει στο εσωτερικό του το γραφείο, έχουν πολυθρόνα σε πετρόλ απόχρωση ενώ στον τοίχο έχουν τοποθετήσει ένα πίνακα που γράφει «i like where this is going». Μάλιστα, στο πάτωμα έχει βάλει μαξιλάρες που είναι... όλα τα λεφτά.

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι