Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστη ηθοποιός κατηγορείται για κλοπή!

Δεν φαντάζεστε ποια της έκανε μήνυση!

Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστη ηθοποιός κατηγορείται για κλοπή!

Σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει στη showbiz μιας και μία πασίγνωστη ηθοποιός κατηγορείται για κλοπή και θα αναγκαστεί να καταθέσει στο δικαστήριο.

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες celebrities, η οποία έχει απασχολήσει ανά καιρούς τόσο μέσα από την καριέρα της στην ηθοποιία όσο και με την προσωπική της ζωή.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, στα δικαστήρια βρέθηκε και μία γνωστή τραγουδίστρια με βαριές κατηγορίες στην "πλάτη" της.

Ο λόγος για την Anjelina Jolie, η οποία πριν από μερικά χρόνια, σε μία προσπάθειά της να διδάξει στα παιδιά της τη νοηματική γλώσσα, προσέλαβε μία κωφάλαλη καθηγήτρια.

Όπως εκμυστηρεύτηκε η καθηγήτρια, εκείνον τον καιρό είχε στείλει στην πανέμορφη ηθοποιό ένα email μέσω του οποίου της εξηγούσε την ιδέα της για έναν χαρακτήρα που θα ήταν κωφή και θα διάβαζε τις προθέσεις και τις σκέψεις των ανθρώπων.

Λίγο καιρό αργότερα, κυκλοφόρησε η ταινία «The Eternals» με πρωταγωνίστρια την Anjelina Jolie, η οποία ενσάρκωσε την ηρωίδα Makkari, που φέρει τα χαρακτηριστικά που περιέγραψε η καθηγήτρια, η οποία τώρα την κατηγορεί για "κλοπή".

«Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ψάρεψες την ιδέα από τη Αντουανέτ και τη διαπραγματεύτηκες με τα στούντιο της Marvel και της Disney χωρίς να συμπεριλάβεις την ίδια» ανέφερε η δικηγόρος της δασκάλας.

Anjelina Jolie στα δικαστήρια

Σκάνδαλο! Στα δικαστήρια πασίγνωστη παρουσιάστρια και ηθοποιός! Τι συνέβη;

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη showbiz καθώς αυτή η πασίγνωστη παρουσιάστρια πηγαίνει στα δικαστήρια μαζί με την εξίσου γνωστή ηθοποιό!

Μία γροθιά οι δύο γυναίκες έχουν κινηθεί νομικά προκειμένου να δώσουν τέλος σε μία αδικία που τις "πνίγει" εδώ και καιρό.

Στα δικαστήρια πασίγνωστη τραγουδίστρια! Οι κατηγορίες που την "καίνε'!

Ο λόγος για τη Σάντρα Μπούλοκ και την Έλεν Ντετζένερις. Οι δύο ισχυρές γυναίκες έκαναν μήνυση σε εταιρείες που χρησιμοποιούν φωτογραφίες τους προκειμένου να προωθήσουν προϊόντα ομορφιάς χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Ο σκοπός της κίνησής τους είναι η υποστήριξη του το γεγονότος πως η κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο και δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω.

Έτσι το πρωί της Τετάρτης, οι δύο κυρίες πήγαν στο δικαστικό μέγαρο του Los Angeles και μεταξύ άλλων είπαν: «οι εταιρίες αυτές εκμεταλλεύονται την φήμη, την επιτυχία και την επιρροή που έχουν στο κοινό, πωλώντας αδρά τις κρέμες αυτές που απευθύνονται σε γυναίκες της ηλικίας τους».

δικαστήρια ηθοποιός