Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν έβγαινε η φωνή του Χάρη! Έγινε ο φύλακας άγγελός του!

Πολύ δύσκολες ώρες! Τι συνέβη;

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν έβγαινε η φωνή του Χάρη! Έγινε ο φύλακας άγγελός του!

Δεν έβγαινε η φωνή του Χάρη Βαρθακούρη και η Αντελίνα έγινε ο φύλακας άγγελός του! Τι συνέβη; Όλο το ρεπορτάζ για το περιστατικό!

Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκίνησε εμφανίσεις σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη. Ωστόσο, η εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας δεν πραγματοποιήθηκε γιατί ο Χάρης Βαρθακούρης ταλαιπωρείται από μια λοίμωξη του αναπνευστικού, όπως πρώτοι εμείς σας είχαμε γράψει!

Ο Χάρης δεν νιώθει πολύ καλά και ούτε η σημερινή εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί καθώς όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αύριο τελειώνει την κορτιζόνη του.

Το σαββατοκύριακο πήγε στην Κύπρο για εμφανίσεις, ωστόσο η φωνή δεν έβγαινε και ο γιατρός τον ενημέρωσε πως αν δεν τελειώσει την θεραπεία δεν θα κάνει καμία εμφάνιση. Η Αντελίνα, παραμένει στο πλευρό του και έχει γίνει ο φύλακάς άγγελος του...

Globetrotters: Ο Χάρης και η Αντελίνα στο «τέλος του κόσμου»! Οι εικόνες συγκλονίζουν!

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, θα βρεθούν για χάρη του "Globetrotters" στο «τέλος του κόσμου»! Οι εικόνες από το μέρος συγκλονίζουν!

Το πιο viral ζευγάρι του ταξιδιωτικού ριάλιτι του Star κάνει ένα ανατρεπτικό ταξίδι στην Ουσουάια, γνωστή και ως «Γη του πυρός».

Σκοπός του ταξιδιού τους δεν είναι άλλος από το να βγάλουν μία selfie με για τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Στην περιπέτειά τους αναζητούν φλαμίνγκο και περπατούν πάνω στους παγετώνες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για μία ακόμα φορά, η περιπέτεια του ζευγαριού στα χιόνια θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές!

Η Ουσουάια βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο της γης, στην Αργεντινή, και έχει περίπου 64.000 κατοίκους. Το σημείο της αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα της μιας και προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, οι οποίοι αναζητούν μία εικόνα από το πιο νότιο σημείο του πλανήτη.

Χάρης Αντελίνα ταξίδιGlobetrotters ταξίδιΟυσουάια