Δέσποινα Βανδή: Θα πάθετε πλάκα με το καμαρίνι της! Το πάτωμα σκακιέρα και ο ρομαντικός φωτισμός!

«Όποιος έρχεται στο καμαρίνι μου θέλει...να το πάρει σπίτι του»

Δέσποινα Βανδή: Θα πάθετε πλάκα με το καμαρίνι της! Το πάτωμα σκακιέρα και ο ρομαντικός φωτισμός!

Θα πάθετε πλάκα με το καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή. Το πάτωμα σκακιέρα και ο ρομαντικός φωτισμός θα σας εκπλήξουν.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε τις νυχτερινές εμφανίσεις της σε κέντρο της Αθήνας. Το καμαρίνι ενός καλλιτέχνη είναι ένας χώρος που περνάει αρκετό χρόνο, οπότε οι περισσότεροι το στολίζουν με βάση το προσωπικό τους γούστο.

Το πάτωμα θυμίζει σκακιέρα, ενώ έχει έναν εντυπωσιακό καναπέ να χαλαρώνει αλλά και έναν κρυφό ροζ φωτισμό που δίνει μια ρομαντική νότα.

Στον χώρο έχει επίσης λουλούδια και ένα μεγάλο έπιπλο για να τοποθετεί τα καλλυντικά της. Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε φωτογραφία μέσα από το καμαρίνι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και η λεζάντας της ήταν αρκετά εύστοχη. «Όποιος έρχεται στο καμαρίνι μου θέλει…να το πάρει σπίτι του!» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτηση της.

Και εμείς συμφωνούμε απόλυτα, καθώς σίγουρα θα θέλαμε μια τέτοια διακόσμηση και εμείς στον χώρο μας για να δείξει εντυπωσιακό.

Δέσποινα Βανδή Acro

X-factor: Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και το παράπονο που της εξέφρασαν!

Δέσποινα Βανδή: Με λευκό φόρεμα και ντεκολτέ που «σκοτώνει»! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με λευκό φόρεμα και ντεκολτέ που «σκοτώνει»! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό μόλις την δείτε!

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου του X-Factor μας άφησε άναυδους για άλλη μια φορά με την εμφάνιση της!

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα. Αυτό όμως που μας άρεσε πολύ ήταν η λεπτομέρεια που παρατηρήσαμε στο συνδυασμό που έκανε.Δέσποινα Βανδή: Το δέντρο της είναι σκέτη υπερπαραγωγή! Το στόλισε μαζί με...

Το συνδύασε με μαύρο καλσόν και μαύρα πέδιλα και κατάφερε να μας αφήσει ξανά με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε την εμφάνιση της:

Δέσποινα Βανδή X-Factor

Δέσποινα Βανδή