Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και έλαμψαν! Δεν ξεκόλλαγε ο ένας από τον άλλο!

Είναι full in love και δεν το κρύβουν!

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και έλαμψαν! Δεν ξεκόλλαγε ο ένας από τον άλλο!

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν πιο λαμπεροί από ποτέ στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας τους! Περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί και δεν ξεκόλλαγε στιγμή ο ένας από τον άλλο! Οι δυο τους έλαμψαν και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, με την κυκλοφορία της νέας τους ταινίας «Για Πάντα».

Οι δυο τους βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα και ήταν πιο εντυπωσιακοί από ποτέ. Το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί και δεν έκρυψαν τον έρωτά τους, δίνοντας τέλος στις φήμες που τους θέλουν χωρισμένους. Αγκαλιασμένοι ποζάρουν και ο φακός του YouWeekly.gr τους "συλλαμβάνει"!

τσιμιτσέλης γερονικολού
γερονικολού φόρεμα

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Οι δημοσιογράφοι τους έκαναν την πιο απλή ερώτηση και... έμειναν «κάγκελο»! Οι απίστευτες εκφράσεις...

Οι δημοσιογράφοι έκαναν την πιο απλή ερώτηση στην Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και έμειναν «κάγκελο». Οι εκφράσεις των προσώπων τους ήταν απίστευτες.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της πρώτης έγχρωμης βωβής ελληνικής ταινίας, ο Τσάρλι με τον Θανάση Τσαλταμπάση και μίλησαν στις κάμερες.

Δημοσιογράφος μεταξύ άλλων, ρώτησε την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Έχετε στολίσει; Όλα εντάξει;»!

Η ηθοποιός στην αρχή έμεινε άφωνη και έκανε γκριμάτσες με τον σύντροφο της να λέει: «Έχει παρθεί το δέντρο, είναι σημαντικό αυτό παιδιά…» με την ίδια να συμπληρώνει «Ναι υπάρχει δέντρο». «Αυτή τη στιγμή είναι αστόλιστο».είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού πρόσθεσε: «Ευτυχώς που χώρεσε στο σπίτι. Μακάρι να μπορέσω να το στολίσω μόνη μου».

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά το δημοσίευμα που τους ήθελε να έχουν κρίση στην σχέση τους και να έφτασαν ένα βήμα πριν το χωρισμό.