Snik: Ξεκίνησε κόντρα με την Ζενεβιέβ Μαζαρί; Πως θα απαντήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε αυτό;

Τι συνέβη;

Snik: Ξεκίνησε κόντρα με την Ζενεβιέβ Μαζαρί; Πως θα απαντήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε αυτό;

Κόντρα με την Ζενεβιέβ Μαζαρί ξεκίνησε ο Snik; Άραγε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πως θα απαντήσει σε αυτό;

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM είδαμε όλη την παραγωγή του ριάλιτι να ταξιδεύει στο Μιλάνο στα πλαίσια του προημιτελικού του ριάλιτι μόδας του Star.

Τόσο οι κριτές του GNTM όσο και οι coaches των κοριτσιών, Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Μιλάνο.

Όπως είναι γνωστό, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν περίπου ένα μηνά και στο Μιλάνο ήταν και ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Snik.

Ο Snik τότε είχε δημοσιεύσεο στο Instagram του μια φωτογραφία όπου πόζαρε με μια εντυπωσιακή φούξια γούνα.

Στα story που ανέβαζαν χθες τα μέλη του GNΤΜ είδαμε τη Ζενεβιέβ να ποζάρει με μία γούνα, η οποία έμοιαζε πολύ με αυτή του Snik και πολλοί πίστευαν ότι πρόκειται για την ίδια.

Η ίδια έσπευσε να απαντήσει με μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και είπε:

«Δεν είναι του Snik είναι δίκη μου, είναι οικολογική»

Ο Snik έκανε με τη σειρά του μια ερώτηση στους διαδικτυακούς φίλους της Ζενεβιέβ, αφού τους ρώτησε ποιος από τους δύο φόρεσε τελικά καλύτερα τη πολυσυζητημένη ροζ γούνα, ξεκινώντας έτσι μια κόντρα. Η ερώτηση μας είναι άραγε η Ηλιάνα τι θα απαντήσει;

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Snik

Snik: Αποκάλυψε τα νέα με μια φωτογραφία! Δεν θα είναι μαζί του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ο Snik αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram! Σίγουρα δεν θα είναι μαζί του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά θα του στέλνει θετικά vibes!

Σε 7 ημέρες από τώρα και συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου ο ράπερ θα εμφανιστεί σε ένα μαγαζί για να τραγουδήσει και ενδέχεται να γίνει μακελειό!

Την προηγούμενη φορά που είχε συμβεί κάτι παρόμοιο - όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες κόντεψαν να ποδοπατηθούν για να τον πλησιάσουν!

Εννοείται, πως όπως κάθε φορά, δεν θα συνοδευτεί από την αγαπημένη του Ηλιάνα καθώς αποφεύγουν να κάνουν κοινές εμφανίσεις...

Δείτε την ανάρτηση του Snik στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου