Sin Boy: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του!

Είναι γεγονός!

Sin Boy: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του!

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Sin Boy και έχουμε φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του

Ο γνωστός τραπερ τον τελευταίο καιρό έχει επιλέξει να αποτραβηχθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανησυχούσαν, αφού δεν ήξεραν που βρίσκεται ο Sin Boy και την απάντηση την έδωσε πρόσφατα ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram .

Ο Sin Boy βρίσκεται στην Αλβανία και αυτό από ότι φαίνεται έγινε από έρωτα, αφού είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια από την Αλβανία Rina. Το ζευγάρι, μάλιστα, έχει συνεργαστεί επαγγελματικά στο παρελθόν αφού τραγουδάνε μαζί την επιτυχία “Gigi”.

Ο Sin Boy,βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Rina και πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου οι δυο τους κάθονται δίπλα δίπλα.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Sin Boy: Αδιανόητο! Τα καυτά φιλιά και οι αγκαλιές με νέα κοπέλα! Έχει κι αυτή ροζ μαλλιά!

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Sin Boy! Βγήκαν επιτέλους στη "φόρα" όλες οι αγκαλιές και τα "καυτά" φιλιά που έδωσε με τη νέα του κοπέλα! Δεν το περίμενε κανείς αλλά έχει και αυτή ροζ μαλλιά!

Ο γνωστός τράπερ μετά το δημόσιο ξέσπασμά του στα social media, αποφάσισε να εξαφανιστεί σε σημείο που ούτε οι φίλοι του δε γνώριζαν που βρίσκεται.

Τελικά πριν από λίγες μέρες με την δημόσια έκκληση του για το σεισμό στην Αλβανία, αποκαλύφθηκε πως ο Sin Boy βρίσκεται στη γενέτειρά του.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα νέο τραγούδι παρέα με μία παλιά γνωστή του, τη Rina. Το κορίτσι αυτό ήταν η κοπέλα που ερμήνευσαν μαζί την πρώτη μεγάλη επιτυχία του, «Gigi»!

Όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα από το λογαριασμό της Rina, οι δυο τους φαίνεται να είναι ζευγάρι. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες του δίνει τρυφερά φιλιά αλλά και αγκαλιές αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι και επίσημα ζευγάρι.

Sin boy RinaSin boy σύντρφος

TAGS