Ελεονώρα Μελέτη: Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα για τον άντρα της ζωής της! «Μου έλεγε να μη στενοχωριέμαι»!

«Νομίζω πως από την αδυναμία που του έχω...»!

Ελεονώρα Μελέτη: Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα για τον άντρα της ζωής της! «Μου έλεγε να μη στενοχωριέμαι»!

Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη για τον άντρα της ζωής της για τον οποιόν είπε μεταξύ άλλων «Μου έλεγε να μη στεναχωριέμαι»!

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha είναι αρκετά ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που ποζάρει στην αγκαλιά του πατέρα της και φαίνεται πως έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μιας και η ομοιότητά τους είναι εμφανής.

Έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίες:

«Είμαστε ίδιοι. Έχουμε το ίδιο σχήμα προσώπου, πανομοιότυπα αυτιά & δάχτυλα στα χέρια & στα πόδια. Το ίδιο χαμογελο. Την ίδια μύτη... & πάντα μου έλεγε να μη στενοχωριέμαι γιατί μπορεί να μην είναι γαλλική είναι όμως παπά...γαλλική! Έχουμε & τον ίδιο χαρακτήρα. Τις ίδιες ιδιοτροπίες & δυσκολίες. Την ίδια πολυπλοκότητα σκέψης. Με τον μπαμπά μου είμαστε τόσο ίδιοι που πλέον πιστεύω πως δεν είναι απλά θέμα DNA. Νομίζω πως από την αδυναμία που του έχω, την αγάπη που νιώθω γι’αυτόν, τον έχω εσωτερικεύσει. Ο μπαμπάς μου μου έχει πει σοφές κουβέντες που τις έχω πάντα στο μυαλό μου κάθε φορά που ζορίζομαι. Είναι πρότυπο Αρσενικού. Ο μπαμπάς μου είναι εσωστρεφής. Έχει πολύ χιούμορ, του αρέσει το διάβασμα, δεν είναι πολύ κοινωνικός είναι όμως ευαίσθητος. Είναι αυτοδημιούργητος & αυτό τον έχει θέσει τόσο ψηλά στα μάτια μου. Εργατικός, επίμονος. Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες γιατί δεν αρέσουν ούτε σε μένα ούτε σε εκείνον».

Μάλιστα πριν λίγο καιρό δημοσίεσε μια φωτογραφία με τον μπαμπά της και την κορούλα της!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ελεονώρα Μελέτη: Η χιουμοριστική στιγμή με την κόρη της στο σπίτι! Θα "λιώσετε"!

Μια χιουμοριστική στιγμή με την κόρη της μοιράστηκε η Ελεονώρα Μελέτη. Θα "λιώσετε" μόλις δείτε την μικρή Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια μπορεί να έχει ένα κουραστικό καθημερινό πρόγραμμα, ωστόσο δεν χάνει λεπτό στιγμές με την κορούλα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει διάφορες αναρτήσεις μαζί της. Σε μια από αυτές που έκανε πριν από λίγη ώρα «λιώσαμε».

Η Ελεονώρα Μελέτη μας ενημέρωσε ότι η μικρή είναι μπουκωμένη και παρόλο αυτό δεν σταματάει να τρώει και πως είναι...ξεκάθαρα παιδί της.

Ελεονώρα Μελέτη κόρη