Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφίζει τον Σάκη Τανιμανίδη στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού τους!

Είναι τεράστιο!

Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφίζει τον Σάκη Τανιμανίδη στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού τους!

Φωτογραφίζει τον Σάκη Τανιμανίδη η σύζυγος του, Χριστίνα Μπόμπα μέσα στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται σε εορταστικό κλίμα λόγω των ημερών, μιας και τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά!

Έτσι λοιπόν στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και μέσα από τα social media τους μας έδειξαν πόσο εντυπωσιακό είναι.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε μεσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία την στιγμή που βάζει το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου τους.

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα την διαδικασία του στολισμού αφού φοράει και έναν κατακόκκινο χριστουγεννιάτικο σκούφο. Πριν λίγο καιρό όμως ο Σάκης Άφησε στο σπίτι την Χριστίνα Μπόμπα στο σπίτι κι εκείνος έφυγε για...που;

«Χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς αστέρι στην κορυφή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σάκης Τανιμανίδης

Χριστίνα Μπόμπα: Το μήνυμα της στο Instagram και η απάντηση του Τανιμανίδη - «Όταν η γυναίκα σου θέλει να...»!

Ένα μήνυμα στο Instagram της όλο νόημα έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα με αφορμή μερικές φωτογραφίες της. Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη δεν άργησε να έρθει. «Όταν η γυναίκα σου δεν θέλει να...».

Μπορεί η παρουσιάστρια του The Voice να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό της.

Μάλιστα, ξεκίνησε box και το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό αναρτώντας φωτογραφίες της εν δράση. Στην λεζάντα της έγραψε: «Μισούσα κάθε λεπτό της προπόνησής μου αλλά είπα, «Μην σταματήσεις. Υπέφερε τώρα και ζήσε το υπόλοιπο της ζωής σου ως πρωταθλητής», και συνέχισε συμπληρώνοντας: «Όταν θέλεις να μην κάνεις τη γυμναστική σου διάβασε αυτό ξανά και ξανά! Δοκίμασα το boxing τελευταία και είναι κάτι σαν τη ψυχοθεραπεία μου».

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος επέστρεψε από το μονοήμερο ταξίδι του της απάντησε με χιούμορ: «Όταν η γυναίκα σου θέλει να σου περάσει ένα έμμεσο μήνυμα για τη σχέση σας».

Χριστίνα Μπόμπα box

Παρουσιάστρια άθλημα

Instagram

Σάκης Τανιμανίδης