Σπύρος Παπαδόπουλος: Τέλος στα σενάρια χωρισμού με τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου! Δείτε αυτές τις φωτογραφίες!

Αποκλειστικά μόνο εδώ! Τι συμβαίνει μεταξύ τους 4 χρόνια μετά;

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τέλος στα σενάρια χωρισμού με τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου! Δείτε αυτές τις φωτογραφίες!

Δείτε αυτές τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Νικολέτας Κοτσαηλίδου! Βάζουν τέλος στα σενάρια χωρισμού! Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Τα τελευταία πέντε χρόνια της σχέσης τους είναι σπάνιες οι στιγμές που οι φωτογράφοι καταφέρνουν να τραβήξουν έστω και ένα κοινό τους στιγμιότυπο.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η επίσης ηθοποιός Νικολέτα Κοτσαηλίδου έχουν κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους στον έρωτά τους, κάνοντας εξόδους μόνο σε μέρη που δεν είναι πολυσύχναστα, σε σημείο μάλιστα το τελευταίο διάστημα να υπάρχουν έντονα σενάρια που μιλούσαν ακόμη και για χωρισμό.

Σπύρος Παπαδόπουλος ΣΚΑΙ

Όμως οι δυο τους κατέρριψαν τα σενάρια αυτά φτάνοντας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με τη μηχανή του Σπύρου, φυσικά, έξω από το νυχτερινό κέντρο «Acro», αφού ήταν καλεσμένοι στη μεγάλη πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή, του Γιώργου Παπαδόπουλου και του Νίνο.

Σπύρος Παπαδόπουλος χωρισμός

Ο Σπύρος, άλλωστε, υπήρξε θεατρικό ζευγάρι με τη Δέσποινα στη σκηνή του «Άλσους» το περασμένο καλοκαίρι στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» και έχουν αναπτύξει μια πολύ δυνατή φιλία. Το ζευγάρι απόλαυσε το πρόγραμμα ανάμεσα σε δεκάδες επώνυμους και κοινούς του φίλους που ήταν επίσης καλεσμένοι, δείχνοντας πως τίποτε δεν έχει σκιάσει τον έρωτά του. Βέβαια, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, δεν υπήρξαν διαχυτικοί μεταξύ τους, όχι γιατί δεν το ένιωθαν, αλλά γιατί τουλάχιστον δημόσια είναι κάτι το οποίο δεν συνηθίζουν, για να μην πούμε ότι σκόπιμα το αποφεύγουν.

Σπύρος Παπαδόπουλος γκόμενα

Το σοκ και ο θαυμασμός στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Η Νικολέτα, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Πέτα τη φριτέζα» και εκτός από ηθοποιός είναι και μεταφράστρια θεατρικών έργων, γνωρίστηκε επί σκηνής με τον Σπύρο στην παράσταση «Μου λες αλήθεια». Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η χημεία μεταξύ τους εμφανής από την αρχή. Ωστόσο, το πρώτο διάστημα, όπως έχει παραδεχτεί η Νικολέτα «δεν μου περνούσε καν από το μυαλό ότι θα γινόταν τόσος ντόρος. Ήταν σοκαριστικό, αλλά δεν το άφησα να με επηρεάσει». Φυσικά, ο θαυμασμός για το ταλέντο και το επικοινωνιακό χιούμορ του Σπύρου είναι από τα πρώτα πράγματα που την τράβηξαν σε εκείνον και οι δυο τους ζουν το παρόν χωρίς καν να τους ενδιαφέρει το μέλλον.

Πριν από λίγο καιρό, βέβαια, οι φωτογράφοι τον πέτυχαν ολομόναχο σε νυχτερινό μαγαζί και χόρεψε και ζεϊμπέικο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ