Δημήτρης Σταρόβας: Αγκαλιές με την γυναίκα της ζωής του σε νυχτερινό μαγαζί! Η αποκάλυψη για τον γάμο...

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Δημήτρης Σταρόβας: Αγκαλιές με την γυναίκα της ζωής του σε νυχτερινό μαγαζί! Η αποκάλυψη για τον γάμο...

Η αποκάλυψη για τον γάμο του Δημήτρη Σταρόβα εδώ! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον έπιασε σε αγκαλιές με την γυναίκα της ζωής του σε νυχτερινό κέντρο!

«Από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισα είπα "αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου". Η Άννα ήρθε σαν ένα δώρο από τον Θεό ακριβώς στις προδιαγραφές που του ζήτησα».

Δημήτρης Σταρόβας σύντροφος

Σχέδια γάμου για το ερωτευμένο ζευγάρι

Δημήτρης Σταρόβας

Με λόγια αγάπης και πάντα με ένα τρυφερό χαμόγελο μιλάει ο Δημήτρης Σταρόβας για την αγαπημένη του Άννα Σταθάκη και με δεδομένο ότι είναι μαζί εδώ και τριάμισι χρόνια, δηλώνει ανοιχτά έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά και να τη δει ντυμένη νυφούλα, όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά. Εκείνη, γυμνάστρια στο επάγγελμα, συγκατοικεί μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια, βλέποντας με τη σειρά της αυτή την εξέλιξη σαν μία φυσική συνέχεια, με το μόνο που λείπει να είναι η μεγάλη πρόταση. Βλέπετε, τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Σταρόβας είχε την τύχη να δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν και σε επαγγελματικό επίπεδο, με τα εντατικά γυρίσματα και τις πρόβες του περσινού «Your Face Sounds Familiar» να μην του αφήνουν χρόνο για να προετοιμάσει μία τελετή όπως τη φαντάζεται. Ωστόσο, το ενδεχόμενο αυτό δεν είναι μακριά, με το ερχόμενο καλοκαίρι να φέρνει εξελίξεις... Εκείνος έχει κάνει δύο φορές το μεγάλο βήμα, αποκτώντας πριν από 15 χρόνια μία κόρη, την Εβελίνα, η οποία μάλιστα έχει εξαιρετική σχέση με τη γυμνάστρια σύντροφό του, κάτι πολύ σημαντικό για τον ίδιο, που έχει πει χαρακτηριστικά «δεν θα φοβόμουν έναν τρίτο γάμο».

Τραγούδι μέχρι το πρωί

Δημήτρης Σταρόβας γάμος

Αργά το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής, το YOU συνάντησε τους δύο ερωτευμένους να διασκεδάζουν στο «Έναστρον» παρέα με τη Χριστίνα Πολίτη και τον Κώστα Σπυρόπουλο, με τον οποίο ο Δημήτρης Σταρόβας συνεργάζεται στην παράσταση «Toc Toc». Αν και εκείνοι αποχώρησαν σχετικά νωρίς, ο ηθοποιός και κριτής του «YFSF» έμεινε στο νυχτερινό κέντρο με την Άννα Σταθάκη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παίρνοντας στην πορεία της βραδιάς το μικρόφωνο για να τραγουδήσει μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Να σημειωθεί πως την τελευταία φορά που τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τώρα πρόσφατα ήταν στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που ήταν καταρρακωμένος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ