«Βόμβα» στον ΑΝΤ1: Ποια εκπομπή ρίχνει «αυλαία» εντελώς ξαφνικά;

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια!

«Βόμβα» στον ΑΝΤ1: Ποια εκπομπή ρίχνει «αυλαία» εντελώς ξαφνικά;

«Βόμβα» από τον ΑΝΤ1 καθώς εκπομπή του καναλιού ρίχνει «αυλαία» εντελώς ξαφνικά. Ποια παρουσιάστρια λοιπόν δεν θα ξαναδούμε;

Ο λόγος για το «Thrive» και την Ζέτα Δούκα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

«Το Thrive ολοκλήρωσε χθες την πορεία του».«Ολοκλήρωσε τον τρίτο του κύκλο, τα επεισόδια που ήταν συμφωνημένα να γίνουν. Λόγω της συμμετοχής μου και στο “Καφέ της Χαράς” είπαμε να μην το συνεχίσουμε» πρόσθεσε.

Η Ζέτα Δούκα βέβαια επισήμανε ότι η απόφαση για την εκπομπή δεν ήταν 100% δική της: «Αυτή είναι μια απόφαση που δεν ήταν 100% δική μου, όμως βρίσκομαι στο τρένο που υπάρχουν και άλλοι οδηγοί».

ΑΝΤ1: Αυτό είναι το "χρυσό" πρόγραμμα "βόμβα"! Δεν το κουνάει κανείς...

ΑΝΤ1: Επιστροφή "βόμβα" στο κανάλι! Ο παρουσιαστής που θα "χτυπήσει" 40% με νέα εκπομπή!

Έχουμε επιστροφή "βόμβα" στο κανάλι του ΑΝΤ1 και θα σας μεταφέρω τα πάντα μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παρουσιαστής που θα "χτυπήσει" 40% γυρνάει και, μάλιστα, με νέα εκπομπή!

Στο Vanda's blog όπως πάντα έχω πικάντικες πληροφορίες που δεν έχουν γραφτεί - ακόμα - πουθενά και θα σας τις μεταφέρω όλες! Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζεται να κάνει δυνατή αρχή στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν που πλησιάζει...

Βέβαια, σας το είχα τονίσει καιρό πριν, τότε που είχε σκάσει η "βόμβα" της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από το κανάλι ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο θα την αντικαταστήσει και... έτσι θα γίνει όπως έμαθα πριν από λίγο!

Για να μην σας κρατάω, όμως, άλλο σε αγωνία! Ο ΑΝΤ1 έχει ήδη κλείσει και δρομολογήσει την πρεμιέρα του Σάββα Πούμπουρα για τον Ιανουάριο! Ο παρουσιαστής μετά την επιτυχία του στο Nomads επανέρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες με το νέο παιχνίδι "My Best Friend's Fear"!

ΑΝΤ1 Σάββας Πούμπουρας νέα εκπομπή

Το περιεχόμενό του, όπως μου μεταφέρθηκε και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog βασίζεται στους φόβους τους οποίους φίλοι των υποψήφιων «θυμάτων» θα μαρτυρούν στην παραγωγή και εκείνη με τη σειρά της θα στήνει ένα σκηνικό τρόμου το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Για να δούμε, θα καταφέρει να πιάσει κορυφή;

Και μιας και είπα κορυφή... Τα μάθατε για τις "Άγριες Μέλισσες" και το τι θα γίνει από τη νέα σεζόν; Δύσκολα τα πράγματα... για τους ανταγωνιστές!