Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ξανά στην εκκλησία το ζευγάρι! Η ημερομηνία για το μυστήριο!

Ο έρωτάς τους δυναμώνει!

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ξανά στην εκκλησία το ζευγάρι! Η ημερομηνία για το μυστήριο!

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ξανά στην εκκλησία! Η ημερομηνία για το μυστήριο και τα χαρμόσυνα που «έσκασαν» για το ζευγάρι!

Η καλλονή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, θα βρεθούν ξανά στην εκκλησία μετά τον γάμο τους για μια ακόμη σημαντική στιγμή στην ζωή τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, το ζευγάρι ετοιμάζεται να βαφτίσει και τα δύο παιδιά του το καλοκαίρι! Το μυστήριο, θα γίνει διπλό και ο Σάββας και η Αναστασία θα πάρουν και επίσημα τα ονόματα τους, με νονές ή νονούς πρόσωπα αρκετά φιλικά στο ζευγάρι.

Μάλιστα η βάφτιση θα γίνει στην ίδια εκκλησία όπου έγινε και ο γάμος. Εμείς να ευχηθούμε, κάθε καλό! Να σας θυμίσουμε και τα παπούτσια που φορούσε η Δούκισσα στην εκκλησία και τα κοίταγαν όλοι οι καλεσμένοι.

Δούκισσα Νομικού: Επέτειος γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη! Το δημόσιο μήνυμα αγάπης!

Η Δούκισσα Νομικού σήμερα γιορτάζει δύο χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη και έδειξε ένα δείγμα του έρωτά τους με το δημόσιο μήνυμα αγάπης προς τον άντρα της.

Σαν σήμερα πριν δυο χρόνια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Μύκονο.

Η καλλονή Δούκισσα εδώ και δυο χρόνια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς είναι ερωτευμένη όσο ποτέ με τον σύζυγό της, έχουν αποκτήσει ένα υπέροχο γιο, τον Σάββα, ενώ σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειας, την κόρη του!

Η κούκλα παρουσιάστρια σήμερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σκίτσο που είχαν φτιάξει για την ημέρα του γάμου τους.

Δείτε την φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού