Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε καμηλό παλτό και πόζαρε στο πλάι του Χατζηγιάννη! Το χαμόγελό τους «πρόδωσε» την ευτυχία!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Τι είχε βάλει ο Μιχάλης;

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε καμηλό παλτό και πόζαρε στο πλάι του Χατζηγιάννη! Το χαμόγελό τους «πρόδωσε» την ευτυχία!

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε καμηλό παλτό και πόζαρε στο πλάι του Χατζηγιάννη! Το χαμόγελό τους «πρόδωσε» την ευτυχία αφού το ζευγάρι είναι ξεκάθαρα στα καλύτερά του!

Οι δυο τους, βρέθηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "ΕΛΠΙΔΑ", για μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πολύ καλό σκοπό.

Να σημειώσουμε βέβαια, ότι εκεί ήταν και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη. Η Ζέτα Μακρυπούλια, παρέδωσε μαθήματα στιλ με το καμηλό της παλτό και το πολύ κομψό λευκό ζιβάγκο. Ο Μιχάλης από την άλλη, ήταν casual ντυμένος με ένα εξίσου καλόγουστο σύνολο. Ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και έχουμε αποκλειστική φωτογραφία!

Ιδού λοιπόν:

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης σε εμφάνιση

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έκαναν εμφάνιση μαζί και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Ποιον συνάντησαν;

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκαναν δημόσια εμφάνιση μαζί σε γνωστό μαγαζί και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Ποιον συνάντησαν;

Το ζευγάρι θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μέχρι σήμερα μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας τα έχει καταφέρει.

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, για αυτό και μια πρόσφατη που έκαναν δεν την πήρε χαμπάρι κανείς, καθώς δεν δημοσιεύθηκαν paparazzi φωτογραφίες τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Θεοφάνους.

Μάλιστα, ο συνθέτης δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του στον λογαριασμό του στο Instagram.

Να σημειώσουμε πως πριν από μια εβδομάδα ένας κύκλος έκλεισε για το ζευγάρι....

Μιχάλης Χατζηγιάννης: "Έσκασαν" τα ευχάριστα! Στο πλευρό του η Μακρυπούλια!

Επιτέλους τα ευχάριστα "έσκασαν" για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Στο πλευρό του αγαπημένου τραγουδιστή είναι φυσικά και η σύντροφός του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Το ζευγάρι μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τους στο τηλεοπτικό show του Ant1, «Final Four» και συνεχίζουν πλέον με δυναμικά επαγγελματικά βήματα.

Συγκεκριμένα, σήμερα κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία του αγαπημένου τραγουδιστή «Η καλύτερή μου φίλη». Το τραγούδι αυτό αποτελεί τον soundtrack της νέας ταινίας του Θανάση Τσαλταμπάση, «Τσάρλι».

Απολαύστε το!