Μπουράκ Χακί: Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή του συντρόφου της Χαράς Παππά! Δεν είναι από την Τουρκία αλλά...

Δεν πάει ο νου σας!

Μπουράκ Χακί: Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή του συντρόφου της Χαράς Παππά! Δεν είναι από την Τουρκία αλλά...

Η πραγματική καταγωγή του συντρόφου της Χαράς Παππά, Μπουράκ Χακί είναι αυτή! Δεν είναι από την Τουρκία αλλά... από ένας μέρος της Ελλάδας!

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε εχθές καλεσμένος στην εκπομπή της Ελενώρας Μελέτη, στον AlphaTv και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο Μπουράκ Χακί αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου που έκανε στη Χαρά Παππά, διαγωνιζόμενη του GNTM, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Συναντηθήκαμε τυχαία και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Χαρά έκανε το πρώτο βήμα. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά για να δω τη Χαρά άλλαξα δύο πτήσεις σε μια μέρα. Η Χαρά ήθελε πολύ να γίνει μοντέλο και τη στήριξα στο GNTM.

Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα ζήσουμε στην Ελλάδα ή στην Τουρκία, ο έρωτας θα νικήσει. Ο πατέρας μου ήταν από τον Κομοτηνή. Στη ζωή μου υπάρχει μόνο η Χαρά και θέλω να την παντρευτώ».

Αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η πραγματική του καταγωγή είναι από την Κομοτηνή!

Μπουράκ Χακί: Τον "τσάκωσαν" με την Χαρά Παππά σε έξοδο τους! Βίντεο ντοκουμέντο!

Βίντεο ντοκουμέντο στο φως της δημοσιότητας από έξοδο του Μπουράκ Χακί με την Χαρά Παππά. Τους "τσάκωσαν" στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά την προβολή της αποχώρησης της από το σπίτι του GNTM δεν κρύβονται από τον κόσμο και πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις.

Πριν από δυο επεισόδια έφυγε από το παιχνίδι η Χαρά Παππά, φτάνοντας στην 5η θέση και ο αγαπημένος της ταξίδεψε από την Τουρκία για να την συναντήσει.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πρόβαλλαν βίντεο ντοκουμέντο από την έξοδο τους σε γνωστή καφετέρια στο Κολωνάκι. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτή η φωτογραφία το αποδεικνύει.

GNTM: Η Χαρά Παππά ποζάρει όλο χαμόγελα στο πλάι του Μπουράκ Χακί! H φωτογραφία που "έλιωσε" το Instagram!

Η Χαρά Παππά ποζάρει όλο χαμόγελα στο πλάι του Μπουράκ Χακί! Το κορίτσι του GNTM και ηφωτογραφία τους "έλιωσε" το Instagram και τα σχόλια έπεσαν "φωτιά"!

Η καλλονή διατηρεί δεσμό τα τελευταία τρία χρόνια με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί και δεν διστάζουν να δείξουν την αγάπη τους στα social media!

Η ίδια πριν μπει στο reality μόδας λάτρευε να ανεβάζει φωτογραφίες με τον αγαπημένο της και την οικογένειά του και αυτό φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία τους!

Χαρά Μπουράκ

Εσείς το ξέρατε πως η Τουρκία αποθεώνει την Χαρά Παππά και προβάλλουν την συμμετοχή της στο GNTM;