Γάμος «βόμβα» για ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες! Ντύθηκε γαμπρός και το ανακοίνωσε με επικό τρόπο!

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του!

Γάμος «βόμβα» για ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες! Ντύθηκε γαμπρός και το ανακοίνωσε με επικό τρόπο!

Μόλις «έσκασε» η είδηση ότι για ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες έγινε ένα γάμος «βόμβα» και ανακοίνωσε ότι ντύθηκε γαμπρός με τον πιο επικό τρόπο!

Τον βλέπουμε καθημερινά μέσα από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, που σπάει ρεκόρ τηλεθέασης, και όπως έγινε γνωστό βιώνει από χθες την απόλυτη ευτυχία, αφού ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του.

Ο λόγος για τον ηθοποιό, Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος υποδύεται τον Κυριάκο και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Έλενα, η οποία έκανε γνωστή την ανακοίνωση μέσα από το προφίλ της στo Facebook.

Μάλιστα το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε μιλήσει για τον γάμο του στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1 ηθοποιός γάμος

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» προκαλεί σοκ! «Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα»!

Ηθοποιός από την σειρά «Άγριες Μέλισσες», του ΑΝΤ1 προκαλεί σοκ! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα»!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το καλοκαίρι που πήρε 20 πόντους και τους φρικτούς πόνους που είχε εκείνη την περίοδο.

Ο λόγος για Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show, στον ΑΝΤ1!

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» προκαλεί σοκ! «Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα»!

Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Δρόσω ερωτεύεται τον Νικηφόρο!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω ύψος 1μ.92, ήμουν και στην Προεδρική Φρουρά. Δεν έπαιξα ποτέ μπάσκετ, ασχολήθηκα με τον αθλητισμό μόνο στο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Έκανα και μπάσκετ αλλά το σταμάτησα πολύ νωρίς. Σταμάτησα το μπάσκετ στην Γ’ γυμνασίου, ήμουν τότε 1μ.63.

Και πήρα 20 πόντους σε ένα καλοκαίρι. Πονούσα πολύ, δεν μπορούσα να περπατήσω, ήταν φρικτός ο πόνος, επειδή μεγάλωσαν απότομα τα οστά. Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα. Και μια μέρα είπα στη μητέρα μου “πάμε στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να περπατήσω”.