Ανθή Βούλγαρη: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο! «Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου...»!

«Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής!

Ανθή Βούλγαρη: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο! «Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου...»!

«Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου...», είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Βούλγαρη και συγκλονίζει η εξομολόγηση της για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο!

Η γνωστή δημοσιογράφος, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στον AlphaTv, «Μεσάνυχτα» και περιέγραψε την προσωπική της ιστορία και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο για την αφαίρεση όγκου.

Η Ανθή Βούλγαρη είπε χαρακτηριστικά:

«Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου.

Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο.

Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι».

Ανθή Βούλγαρη: Ευχάριστα νέα μετά τον όγκο στον εγκέφαλο! Η ανακοίνωσή της...

Ευχάριστα νέα για την Ανθή Βούλγαρη μετά τον όγκο στον εγκέφαλο! Η ανακοίνωσή της μας άφησε άφωνους!

Η ίδια, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε την καλεσμένη της και η παρουσιάστρια είπε ότι θα είναι η κουμπάρα στον γάμο της που θα γίνει σύντομα.

Η Ανθή Βούλγαρη μάλιστα, παλαιότερα είχε αναφέρει για τον γάμο της: «είμαι παραδοσιακή και θέλω όταν παντρευτώ να φορέσω νυφικό, να γίνει σε εκκλησία και όλα όσα θεωρούνται... μπανάλ για την εποχή μας.

Ανθή Βούλγαρη: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον σύντροφο της στο σπίτι τους και αποκαλύπτουν... Πώς αντιμετώπισαν το πρόβλημα υγείας της;

Ιδανικά, θέλω να έχω και κλαρίνα και να γλεντάμε μέχρι το πρωί.». Εμείς να της ευχηθούμε, ό,τι καλύτερο!