Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ξέσπασε μπροστά στις κάμερες με την ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος! «Αφήστε με και...»!

Τα «έχωσε» στον Alpha!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ξέσπασε μπροστά στις κάμερες με την ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος! «Αφήστε με και...»!

Μπροστά στις κάμερες ξέσπασε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Αφήστε με και... έχω νεύρα»!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», με αφορμή την παρουσία της σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης

Όταν όμως ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για κόψιμο της σειράς του Alpha «Κρατάς Μυστικό;», το οποίο δεν σημειώνει καλά νούμερα! Η ίδια απάντησε και ξέσπασε λέγοντας:

«Αφήστε με γιατί έχω νεύρα με τον Alpha. Η ιστορία αυτή ήταν να εξελιχθεί περισσότερο. Ήταν να γίνουν παραπάνω επεισόδια στη σειρά “Κρατάς Μυστικό;”, η δικιά μου ιστορία δεν έχει εξελιχθεί καθόλου ακόμα και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί. Θα το δείξει η ιστορία».

Μάλιστα, οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στη συνέχεια αποκάλυψαν πως η εν λόγω σειρά θα σταματήσει να προβάλλεται και οι ηθοποιοί είναι ελεύθεροι για το 2020 να κλείσουν κάποια άλλη δουλειά.

Δείτε το βίντεο:

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Επανασύνδεση" βόμβα με πρώην αγαπημένο της!

Τι συνέβη; "Επανασύνδεση" βόμβα με πρώην αγαπημένο για την ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!

Η γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, έγινε γνωστή από την σειρά "Παρά πέντε". Έκτοτε είναι πάντα στο προσκήνιο των ειδήσεων.

Μπορεί να έχουν χωρίσει τους δρόμου τους, αλλά έχουν μαζί μια υπέροχη κόρη, την Μαρία Χάνου ! Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ταξιάρχης Χάνος θα βρεθούν μαζί στην τηλεόραση.

Από τη νέα σεζόν λοιπόν γονείς και κόρη θα βρίσκονται κάτω από την ίδια σειρά, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.Η Μαρία Χάνου θα συνεχίσει στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ οι γονείς της θα είναι μαζί στην καινούργια σειρά «Κρατάς μυστικό;».

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε επιλεχθεί αρχικά η Μαρία Καβογιάννη, αλλά λόγω θεατρικών υποχρεώσεων, αναγκάστηκε να αποχωρήσει και να πάρει την θέση της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου!

Αναμένουμε να δούμε ολόκληρη την σειρά!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: