Master Chef: Έφυγε από την Ελλάδα η Σπυριδούλα! Πού βρέθηκε και γιατί;

Η ανάρτηση που την πρόδωσε!

Master Chef: Έφυγε από την Ελλάδα η Σπυριδούλα! Πού βρέθηκε και γιατί;

Έφυγε από την Ελλάδα η Σπυριδούλα που γνωρίσαμε στο Master Chef! Πού βρέθηκε και γιατί; «Πρόδωσε» το νέο με μια της ανάρτηση!

Μπορεί να μην κέρδισε το παιχνίδι, αλλά η ίδια κέρδισε σίγουρα μια θέση στην καρδιά μας! Είτε την αγαπάτε, είτε την... μισείτε, η Σπυριδούλα ξεχώρισε και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί,

Η ίδια μάλιστα, αυτή τη περίοδο είναι εκτός Ελλάδας και το ανακοίνωσε με μια της ανάρτηση στο Instagram! Πιο συγκεκριμένα, η Σπυριδούλα του Master Chef είναι στην Κύπρο, όπου και εργάζεται το τελευταίο καιρό. Μάλιστα οι συνταγές της, έχουν ήδη αγαπηθεί πολύ στο νησί της Αφροδίτης. Δείτε και την σχετική φωτογραφία:

Να σας θυμίσουμε και ένα θέμα για πρώην παίκτη που συζητήθηκε! Αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Είχα ένα ατύχημα»!

Master Chef: Η Σπυριδούλα κουρεύτηκε και τα νέα της μαλλιά είναι σε άλλα επίπεδα! Θα τα λατρέψουν και οι... «εχθροί» της!

Η Σπυριδούλα από το Master Chef κουρεύτηκε και τα νέα της μαλλιά είναι σε άλλα επίπεδα, τόσο πολύ που θα τα λατρέψουν και οι... «εχθροί» της! Δείτε φωτογραφία!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, που σχεδόν όλοι αγαπούσαν να μισούν έκανε μια υπέρτατη αλλαγή!

Λίγο μετά τις φήμες που την ήθελαν να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι, στο νέο κύκλο αποφάσισε να ανανεωθεί πλήρως! Έτσι λοιπόν η Σπυριδούλα έκοψε τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ και τα έκανε πιο στιλιζαρισμένες μπούκλες. Εμείς θεωρούμε μάλιστα, ότι η αλλαγή της είναι τόσο πετυχημένη που μέχρι και οι «εχθροί» της, θα την λατρέψουν. Επειδή ωστόσο τα πολλά λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram: