Ολυμπία Χοψονίδου: Τρομακτικό το νούμερο από τα κιλά που πήρε στις 6 εγκυμοσύνες με τον Βασίλη Σπανούλη! Μαντέψτε...

Πλάκα κάνεις τώρα!

Ολυμπία Χοψονίδου: Τρομακτικό το νούμερο από τα κιλά που πήρε στις 6 εγκυμοσύνες με τον Βασίλη Σπανούλη! Μαντέψτε...

Μαντέψτε το νούμερο από τα κιλά που πήρε και στις 6 εγκυμοσύνες με τον Βασίλη Σπανούλη, η Ολυμπία Χοψονίδου! Είναι τρομακτικό!

Έξι παιδιά, 6 γέννες, 155 κιλά σύνολο και... είναι κουκλάρα και κορμάρα!

Παρ' ότι μοντέλο με εντυπωσιακές αναλογίες, δεν στερείται στις εγκυμοσύνες της! Είναι αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα καταφέρνει και χάνει τα κιλά, και δεν μιλάμε για ευκαταφρόνητο αριθμό, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια, φτάνουν τα 155 στο σύνολο: 40 κιλά στο πρώτο παιδί, 30 στο δεύτερο, 25 στο τρίτο, 23 στο τέταρτο και 20 στο πέμπτο! Μέχρι στιγμής, πάντως, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει πάρει 17 κιλά, ενώ ετοιμάζεται να γεννήσει ξανά με καισαρική.

Πρόσφατα, μάλιστα ο φωτογραφικός φακός πέτυχε όλη την οικογένεια σε μαγαζί και... γέμιζαν ολόκληρο τραπέζι μόνοι τους! Δείτε τις φωτογραφίες!

Η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβηκε στη ζυγαριά και μας έδειξε πόσα κιλά είναι στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου καθώς οι δυο τους μετρούν αντίστροφα για τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πέμπτο τους παιδί!

Η πρώην «Σταρ Ελλάς» είναι αρκετά ενεργός χρήστης των social media και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους με στιγμές από την καθημερινότητά της!

Αυτή τη φορά η ίδια, η οποία είναι άκρως ακομπλεξάριστη και μπράβο της, ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να ανεβαίνει στη ζυγαριά και να μας δείχνει πόσα κιλά είναι λίγες μέρες πριν γεννήσει!

Η ζυγαριά έγραψε 85,9 κιλά και η Ολυμπία για άλλη μια φορά παρέδωσε μαθήματα και έδειξε πόσο κουλ είναι αφού έγραψε:

"Εβαλα και φιλτρο για να δειξει πιο ωραιος ο αριθμος της ζυγαριας"