Ελένη Χατζίδου: Έβαλε μπότες από δέρμα πάνω από το γόνατο! Την είδε ο Ετεοκλής και του «έσκασε» βόμβα!

Πιο ερωτική από ποτέ! Μιλάμε για ποδάρες...

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε μπότες από δέρμα πάνω από το γόνατο! Την είδε ο Ετεοκλής και του «έσκασε» βόμβα!

Η Ελένη Χατζίδου έβαλε μπότες από δέρμα πάνω από το γόνατο! Την είδε ο Ετεοκλής και του «έσκασε» βόμβα με την εμφάνισή της!

Τι κι αν γέννησε λίγο καιρό πριν, η τραγουδίστρια έχει χάσει όλα τα κιλά.

Άλλωστε προσέχει πολύ την διατροφή της και κάνει γυμναστική, την οποία και σας έχουμε αποκαλύψει.

Η Ελένη Χατζίδου, πόζαρε στο Instagram με μίνι φόρεμα και μαύρες μπότες από δέρμα, που πηγαίνουν μέχρι πάνω από το γόνατο. Από εμάς πήρε το απόλυτο 10άρι και είμαστε σίγουροι ότι τον ίδιο βαθμό της έδωσε και ο Ετεοκλής... μην σας πούμε και παραπάνω! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ελένη Χατζίδου: Αυτά είναι τα αγαπημένα της μποτάκια! Τις «πάτησε» όλες κάτω!

Η Ελένη Χατζίδου μας αποκάλυψε πως αυτά είναι τα αγαπημένα της μποτάκια και κάπως έτσι μπόρεσε και τις «πάτησε» όλες κάτω!

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά την γέννηση της κόρης της έχει καταφέρει και έχει χάσει πολύ γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η Ελένη Χατζίδου έχει βρει την φόρμα της και ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου και την μονάκριβη κορούλα τους!

Ελένη Χατζίδου: Κλείνει σπίτια με τη νέα της εμφάνιση! Δείτε το νέο βίντεο «φωτιά» που μόλις κυκλοφόρησε!

Η ίδια δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στα οποία φοράει ένα ζευγάρι εκπληκτικά μποτάκια!

Η Ελένη Χατζίδου έγραψε χαρακτηριστικά:

«BLACK FRIDAY στην @luigi_footwear ξεκίνησε νωρίτερα με έκπτωση έως 70%. Εγω πρόλαβα και πήρα τα αγαπημένα μου μποτάκια!!! Εσύ θα προλάβεις;».

Με τα αγαπημένα της μποτάκια και το εκπληκτικό της στυλ «πατάει» κάτω πολλές γυναίκες!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ελένη Χατζίδου: Κοίταζε τον Ετεοκλή και "έλιωνε"! Δεν κρύβει λεπτό τον έρωτά της!

Η Ελένη Χατζίδου είναι "τρελαμένη" με Ετεοκλή Παύλου και δεν κρύβει ούτε ένα λεπτό τον έρωτά της. Κοίταζε τον σύζυγό της και "έλιωνε"!

Ο Ετεοκλής Παύλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και φυσικά η Ελένη Χατζίδου δε θα μπορούσε να μη θαυμάσει τον αγαπημένο της σύζυγο.

Να θυμίσουμε πως το αγαπημένο ζευγάρι έβγαλε στη δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες το πρόσωπο της κορούλας τους, η οποία είναι ίδια ο μπαμπάς της.

Έτσι πολύ γρήγορα ενημέρωσε το κοινό της να συντονιστεί στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και να παρακολουθήσει τη συνέντευξή του, ενώ δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μερικά αποσπάσματα από την εκπομπή.

Χατζίδου Ετεοκλής