Χρίστος Αντωνιάδης: Μιλάει "ανοιχτά" για τον χωρισμό του και αποκαλύπτει την αλήθεια! "Είχαμε κι εμείς κάποια προβλήματα!"

Τι δήλωσε ο τραγουδιστής;

Χρίστος Αντωνιάδης: Μιλάει

"Είχαμε κι εμείς κάποια προβλήματα!" Ο Χρίστος Αντωνιάδης, μιλάει "ανοιχτά" για τον χωρισμό του και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια! Έπειτα από διάφορα δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ο τραγουδιστής δίνει την απάντησή του!

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και σχολίασε τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του!

Σχετικά με τη σύζυγό και τον γάμο τους, ο τραγουδιστής λέει, “Είμαι με τη γυναίκα μου, δεν έχουμε χωρίσει. Είχαμε κι εμείς κάποια προβλήματα όπως έχουν όλα τα ζευγάρια”.

“Έχω φύγει από μουσικό σχήμα, πριν από αρκετά χρόνια, γιατί συνάδελφος ζητούσε περισσότερο χρόνο. Τώρα αν με ξαναρώταγες, δεν θα έφευγα. Είπε στον επιχειρηματία ότι έχει πιο μεγάλη επιτυχία από τον Χρήστο, πρέπει να βγαίνω μετά. Αλλά ο επιχειρηματίας του είπε ότι ο Χρήστος λέει λαϊκά και πρέπει να βγαίνει μετά. Σηκώθηκε κι έφυγε”.

Δείτε επίσης τα όσα είχε πει για τον θάνατο που τον τσάκισε!

Χρίστος Αντωνιάδης: Τα «έσπασε» στα μπουζούκια μετά τον χωρισμό!

Τα «έσπασε» στα μπουζούκια ο Χρίστος Αντωνιάδης μετά τον χωρισμό και έχουμε την φωτογραφία απόδειξη!

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής, είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του στην κάμερα της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα!

«Τελευταία φορά που έκανες one night stand πότε ήταν;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο Χρήστος Αντωνιάδης είπε: «Όχι ιδιαίτερα πρόσφατα γιατί ήμουν και σε μία σχέση ξέρεις και δεν μπορούσα… Ο έγγαμος βίος μου δεν διάγει τις καλύτερές του μέρες». Ο ίδιος, φαίνεται πως αφήνει πίσω του τα παλιά και πλέον δηλώνει ελεύθερος και ωραίος! Αποφάσισε λοιπόν να βγει να ξεσκάσει και εμείς τον εντοπίσαμε στο Rome! Όχι που θα κάτσει να... βάλει και μαύρα!

Χρίστος Αντωνιάδης: Τα «έσπασε» στα μπουζούκια μετά τον χωρισμό!

Χρήστος Αντωνιάδης: Τον "τσάκισε" ο θάνατος! Η γυναίκα που υπήρξε στη ζωή του και κανείς δεν γνώριζε!

Κανείς δεν γνώριζε τη γυναίκα που υπήρξε στη ζωή του και τον θάνατό της που "τσάκισε" τον Χρήστο Αντωνιάδη!

Πριν αρκετά χρόνια, ο τραγουδιστής είχε έρθει αντιμέτωπος με μια συγκλονιστική ιστορία.

Ο τραγουδιστής την αντιμετώπισε με μεγαλοψυχία, αφού κάποιος άλλος στη θέση του δεν θ' ασχολιόταν. Ωστόσο, εκείνος ως ευαίσθητος που είναι προσπάθησε να σταθεί στο πλευρό της γυναίκας που πίστευε πώς εκείνος ήταν γιος της.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ο καλλιτεχνικός κόσμος συγκλονίζεται από ένα «σκάνδαλο». Μια υποτιθέμενη μάνα βρίσκει στο πρόσωπο σου τον χαμένο της γιο. Τι έγινε με αυτή την υπόθεση;

«Ήταν μια συγκλονιστική ιστορία ζωής, που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '90. Εμένα στα αυτιά μου έφτασε κάπου στο 2000. Υπήρξε μια κυρία, η οποία στα νιάτα της είχε χάσει ένα παιδί. Θεώρησε λοιπόν ότι εγώ ήμουν ο χαμένος της γιος, που της το είχαν πάρει από το μαιευτήριο. Ερχόταν στα κέντρα, με αγκάλιαζε, με φιλούσε και κάποια στιγμή βρεθήκαμε για να της εξηγήσω ότι δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση, γιατί είχα γονείς

Μια φορά πήγα μάλιστα και στο σπίτι της και τι να δω; Είχε ολόκληρα δωμάτια με αφίσες, φωτογραφίες μου. Ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει ότι ήμουν ο χαμένος της γιος. Πήγαινα και την έβλεπα μάλιστα στη Λάρισα, όπου έμενε, γιατί ήθελα να της απαλύνω τον πόνο. Πριν πεθάνει με πήρε τηλέφωνο από το νοσοκομείο. Μπήκα στο δωμάτιο της και εκείνη, ανήμπορη κι ενώ δεν μπορούσε για πολλές μέρες να σηκωθεί, σηκώθηκε, με αγκάλιασε και άρχισε να κλαίει. Δύο μέρες μετά πέθανε»

Η πιο ακραία αντίδραση που έχεις δεχτεί από θαυμάστρια;

«Σου σχίζουν ρούχα, σου πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο. Γενικά... αντέχουμε».

Τα παιδιά σου θα τα άφηνες να γίνουν τραγουδιστές;

«Ναι, αρκεί να υπάρχει κάποιος που θα τα συμβουλεύσει και δεν θα ξεκινήσουν να πέσουν στα βαθιά, όπως έκανα εγώ, που δεν είχα κανέναν δίπλα μου».

Έχεις σκεφτεί τον Χρίστο Αντωνιάδη γέρο;

«Ούτε που το σκέφτομαι πώς θα είμαι έπειτα από 50-60 χρόνια. Πιστεύω αειθαλής» εξήγησε στην espresso.