Globetrotters: Το όνομα που... δηλώνει συμμετοχή για τον επόμενο κύκλο είναι «βόμβα»!

Είπε δημόσια ότι θα πήγαινε!

Globetrotters: Το όνομα που... δηλώνει συμμετοχή για τον επόμενο κύκλο είναι «βόμβα»!

Το όνομα που... δήλωσε συμμετοχή δημόσια για τον επόμενο κύκλο του Globetrotters είναι «βόμβα». Το αποκάλυψε στο «Μεσημέρι YES».

Μάλιστα έκανε και μερικές αποκαλύψεις για το ζευγάρι που έγινε viral μέσα από το παιχνίδι, την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη, καθώς είχε γίνει μια παρεξήγηση.

Ο λόγος για την Τέτα Καμπουρέλη, η οποία δήλωσε πως θα ήθελε να πάει με τον σύζυγο της στον επόμενο κύκλο.

«Δεν κατάλαβα γιατί είχε γίνει τότε αυτό το θέμα. Εντάξει. Είμαστε πάρα πολύ καλά, είναι αξιόλογο το ζευγάρι και αξιοθαύμαστο. Μια χαρά είναι στο Globetrotters αφού περνούν καλά. Όταν είχαμε βρεθεί με τον Χάρη σε κάποιες πρεμιέρες ήμασταν πάρα πολύ καλά».

«Θα πήγαινα και εγώ με τον σύζυγο μου, Βασίλη στο Globetrotters” αποκάλυψε, επίσης, η Τέτα συμπληρώνοντας πως “δεν θα είχα πρόβλημα».

Ποιος ήταν ο πιο πρόσφατος προορισμός που ταξίδεψε ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη; Δείτε εδώ!

Σοκ στο Globetrotters! Αυτός ο παίκτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Globetrotters: Σοκ προκάλεσε αυτός ο παίκτης που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Ένα απρόοπτο ήρθε να ταράξει την κανονική ροή του δημοφιλούς ταξιδιωτικού ριάλιτι του Star, μιας και ένας από τους παίκτες κατέρρευσε και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Globetrotters- spoiler! Αυτοί οι δύο είναι οι νικητές του ταξιδιωτικού ριάλιτι!

Ο λόγος για το γιο του Στέλιου Κρητικού, Μιχαήλ Άγγελο ο οποίος μετά το περιστατικό της τροφικής δηλητηρίασης που πέρασε όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, δεν έχει ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του με αποτέλεσμα να μην αντέχει και να καταρρέει στο σημερινό.

Πατέρας και γιος βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη, χρειάστηκε όμως να διακόψουν και πάλι την αποστολή του καθώς ο Μιχαήλ Άγγελος χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.