Έγκυος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Βούιξε ο κόσμος ότι περιμένει το παιδί του Snik!

Το διαδίκτυο πήρε "φωτιά" από σχόλια μετά τον τελικό του GNTM!

Έγκυος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Βούιξε ο κόσμος ότι περιμένει το παιδί του Snik!

Βούιξε ο κόσμος ότι περιμένει το παιδί του Snik η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Είναι έγκυος; Δείτε φωτογραφίες που συλλέξαμε από τα σχόλια που έκαναν την εμφάνισή τους εδώ και λίγες ώρες!

Ο μεγάλος τελικός του GNTM έγινε - επιτέλους - το βράδυ της Πέμπτης 19/12 και όπως ήταν λογικό το twitter αλλά και το instagram πήραν "φωτιά"!

Τα ευτράπελα δεν έλειψαν από το live του τελευταίου μισάωρου όπου θα ανακοινωνόταν η νικήτρια και... επικράτησε σάλος όταν μετά από τεχνικό πρόβλημα ανακοίνωσαν πως είναι δυο οι κοπέλες που παίρνουν τον τίτλο του Greece Next Top Model!

Ωστόσο, κάτι που σχολιάστηκε αρκετά στα social media ήταν η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό λόγω της σχέσης της με τον γνωστό ράπερ!

Το τηλεοπτικό κοινό του STAR άρχισε να παραληρεί και να απορεί για το αν η Ηλιάνα είναι... έγκυος στο παιδί του Snik αφού ένα μικρό φούσκωμα στην κοιλιά τους έδωσε την αφορμή!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχέση

έγκυος η ηλιάνα παπαγεωργίου

gntm twitter

Ξέρετε τώρα πως είναι αυτά... δεν θέλει και πολύ ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει! Ωστόσο, εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι τέτοιο, να το τονίσουμε αυτό! Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Youweekly.gr πέτυχε το ζευγάρι και στις φωτογραφίες αυτές δεν φαίνεται κανένα φούσκωμα!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Tο καυτό μίνι φόρεμα προκάλεσε... εγκεφαλικό στον Snik!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz, γι αυτό ότι και να φορέσει της ταιριάζει! Το καυτό μίνι φόρεμα που επέλεξε προκάλεσε... εγκεφαλικό ακόμα και στον αγαπημένο της Snik!

Η Ηλιάνα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, να ποζάρει με νάζι στο φακό, με ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα από παγέτα, συνδυασμένο με ζώνη στη μέση, αλλά και ένα σακάκι...

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ, εντυπωσίασε τους followers της και όχι μόνο, αφού τα likes έπεσαν... βροχή! Η ίδια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, στο πλευρό του τραγουδιστή Snik, αφού οι ίδιοι δεν κρύβουν τον έρωτά τους...

Όμορφη και πάντα στιλάτη, η Ηλιάνα, κάνει τη δική της πρόταση για τις γιορτές! Δοκίμασέ το και εσύ...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram με μίνι φόρεμα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το καλά κρυμμένο μυστικό της, αποκαλύφθηκε! Το "σημάδι" στο σώμα της που ήξερε μόνο ο Snik!