Ελένη Φουρέιρα: Αν δεις το νέο της αμάξι, θα «πάθεις»! Λευκό και μοιάζει με θηρίο...

Μόνο η Ελένη θα το οδηγούσε αυτό!

Ελένη Φουρέιρα: Αν δεις το νέο της αμάξι, θα «πάθεις»! Λευκό και μοιάζει με θηρίο...

Αν δεις το νέο αμάξι της Ελένης Φουρέιρα, θα «πάθεις»! Λευκό και μοιάζει με θηρίο, ξεκάθαρα μόνο η Ελένη θα μπορούσε να το οδηγήσει αυτό...

Η τραγουδίστρια, έχει γούστο μέχρι και στο αμάξι που οδηγεί! Η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε όλο στιλ στο λευκό της τζιπάκι και μας τρέλανε!

Είναι τεράστιο, μοιάζει με θηρίο και της πάει πολύ! Έβαλε της φόρμες της, το αθλητικό της λουκ και πήρε το απόλυτο 10άρι! Επειδή όμως, όταν μιλάμε για τέτοια αμαξάρα τα λόγια είναι περιττά δείτε την σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και τα υπέρτατα παπούτσια που φόρεσε η ίδια πρόσφατα;

Ελένη Φουρέιρα: Το αυτοκίνητό της είναι υπερπολυτελές! Έχει "διάφανη" οροφή!

Η Ελένη Φουρέιρα τόλμησε και αποκάλυψε το αγαπημένο της προσωπικό αντικείμενο! Ο λόγος φυσικά για το αυτοκίνητό της, το οποίο είναι υπερπολυτελές! Είναι τεράστιο αλλά το καλύτερο είναι πως έχει "διάφανη" οροφή!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κάνει κανονικό "πάταγο" τα τελευταία χρόνια καθώς κυκλοφορεί τη μία επιτυχία μετά την άλλη, με την καριέρα της να απογειώνεται με τη συμμετοχή της στη Eurovision!

Σας βρήκαμε επίσης την μοναδική ροζ εμφάνιση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα και προκάλεσε πανικό!

Στο πιο πρόσφατο story της λοιπόν θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο μέσα από το αυτοκίνητό της. Μπορεί να μη φαίνονται πολλά αλλά μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως έχει ανοιχτή οροφή!

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε!

αυτοκίνητο φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα: Ούτε καλημέρα με Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ζέτα Μακρυπούλια; Άγριος σκοτωμός...

Άγριος τσακωμός για Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με Ελένη Φουρέιρα; Ούτε καλημέρα; Αποκάλυψη για το τι ακριβώς συνέβη!

Όσοι ξέρουν πρόσωπα και κατέχουν καλά το τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό παρασκήνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, λένε ότι οι σχέσεις των δυο τραγουδιστών τον τελευταίο καιρό δεν είναι απλά τεταμένες αλλά σχεδόν ανύπαρκτες!

Κάτι που αν δει κανείς προσεκτικά το talent show The Final Four, στο οποίο συμμετέχουν και οι δυο είναι φανερό από τις κόντρες και τις ατάκες που πετάνε ο ένας στον άλλον στον τηλεοπτικό άερα.

Φυσικά κανείς από τους δυο δεν άφησε ποτέ ούτε θα άφηνε να ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου, αφού είναι πολύ επαγγελματίες για να το κάνουν αυτό.

Ελένη Φουρέιρα: Ο Μποτία θα της ζητήσει να φοράει μόνο ροζ! Το παντελόνι αυτό, δεν «παίζει» πουθενά!

Επίσης, φροντίζουν στα γυρίσματα να φοράνε, όσο γίνεται, το πολύ καλό τους πρόσωπο, με τα χαμόγελα να περισσεύουν. Η πραγματικότητα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα του Ciao είναι εντελώς διαφορετική!

Ο λόγος που τα έσπασαν

Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao ο λόγος που τα "έσπασαν" είναι πολύ συγκεκριμένος! Επίσης, οι σχέσεις της Ελένης με την Ζέτα είναι παγωμένες και ήταν αυτονόητο άλλωστε αφού θα έπαιρνε το μέρος του συντρόφου της.

Πηγή: Ciao.