Μπουράκ Χακί: Περνάει την Χαρά Παππά 22 χρόνια! Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας του! Θα πάθετε "εγκεφαλικό"!

Δεν του φαίνεται!

Μπουράκ Χακί: Περνάει την Χαρά Παππά 22 χρόνια! Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας του! Θα πάθετε

Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας του Μπουράκ Χακί και θα πάθετε "εγκεφαλικό"! Περνάει την Χαρά Παππά 22 ολόκληρα χρόνια και δεν του φαίνεται!

Ο έρωτάς τους αυτός έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφία με την αγαπημένη του και έριξε το instagram!

Για τον λόγο αυτό ψάχνουμε περισσότερα και περισσότερα για την ζωή του και ενώ είναι γνωστό πως έχουν μεγάλη διαφορά ηλικιακά, μάθαμε ακριβώς την ημερομηνία γέννησής του!

Είναι του 1972, άρα είναι 47 ενώ η Χαρά Παππά μόλις 25!

Το θέμα είναι ότι η διαφορά δεν παίζει ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ ενός ζευγαριού!

Εμείς τους χαιρόμαστε μαζί!

Μπουράκ Χακί: Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή του συντρόφου της Χαράς Παππά! Δεν είναι από την Τουρκία αλλά...

Η πραγματική καταγωγή του συντρόφου της Χαράς Παππά, Μπουράκ Χακί είναι αυτή! Δεν είναι από την Τουρκία αλλά... από ένας μέρος της Ελλάδας!

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε εχθές καλεσμένος στην εκπομπή της Ελενώρας Μελέτη, στον AlphaTv και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο Μπουράκ Χακί αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου που έκανε στη Χαρά Παππά, διαγωνιζόμενη του GNTM, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Συναντηθήκαμε τυχαία και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Χαρά έκανε το πρώτο βήμα. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά για να δω τη Χαρά άλλαξα δύο πτήσεις σε μια μέρα. Η Χαρά ήθελε πολύ να γίνει μοντέλο και τη στήριξα στο GNTM.

Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα ζήσουμε στην Ελλάδα ή στην Τουρκία, ο έρωτας θα νικήσει. Ο πατέρας μου ήταν από τον Κομοτηνή. Στη ζωή μου υπάρχει μόνο η Χαρά και θέλω να την παντρευτώ».

Αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η πραγματική του καταγωγή είναι από την Κομοτηνή!