Νίκος Μουτσινάς: Τους άφησε όλους "κάγκελο" με την αποκάλυψή του! «Τότε το "έκανα" πρώτη φορά...»

Το είπε στον «αέρα» της εκπομπής της!

Νίκος Μουτσινάς: Τους άφησε όλους

Με την αποκάλυψη που έκανε στον αέρα της εκπομπής του, ο Νίκος Μουτσινάς κατάφερε και τους άφησε όλους "κάγκελο! Απαντώντας στην Αννίτα Πάνια, είπε: «Τότε το "έκανα" πρώτη φορά»!

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν η Αννίτα Πάνια, η οποία κλήθηκε να παίξει μαζί με τον παρουσιαστή ένα παιχνίδι με ερωτήσεις και αηδιαστικά φαγητά.

Εάν δεν ήθελε κάποιος να απαντήσει στην ερώτηση που του έκανε ο άλλος έπρεπε να φάει το φαγητό.

Με όλους τους καλεσμένους του, ο Νίκος Μουτσινάς επιλέγει να παίζει ένα περίεργο παιχνίδι, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε κάνει το πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα να μοιάζει αγνώριστο!

Έτσι στο πλαίσιο του παιχνιδιού, η Αννίτα Πάνια ρώτησε το Νίκο Μουτσινά: «Σε ποια ηλικία έκανες καλό μεσημεράκι για πρώτη φορά»;

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε αρχικά πως ήταν άσχημη ερώτηση ωστόσο προτίμησε να απαντήσει παρά να φάει και έτσι είπε: «Πριν τρία χρόνια, 19 χρονών»!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που τον άφησε «κάγκελο»! Η αδιανόητη συζήτηση τους!

Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που άφησε «κάγκελο» τον Νίκο Μουτσινάς σήμερα στην εκπομπή του. Η αδιανόητη συζήτηση που είχαν στο πλατό.

Ο παρουσιαστής και σήμερα υποδέχτηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» ένα αγαπημένο πρόσωπο από τον χώρο της showbiz.

Ο λόγος για την Τόνια Σωτηροπούλου με την οποία είχαν μια αδιανόητη συζήτηση. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς την ρωτούσε για την προσωπική της ζωή και εκείνη άλλαζε συνεχώς την συζήτηση.

Αποτέλεσμα o παρουσιαστής να μείνει «κάγκελο» με την ηθοποιό να λέει «Ούτε εγώ καταλαβαίνω τι λέω μερικές φορές».

Στο σημείο αυτό να θυμηθούμε το ατύχημα που είχε χθες στο πλατό της εκπομπής η Βάνια.

Νίκος Μουτσινάς: Απίστευτη αποκάλυψη! Εκτός από παρουσιαστής και ηθοποιός είναι και...

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Νίκο Μουτσινά. Εκτός από παρουσιαστής αλλά και ηθοποιός είναι και χορευτής, αφού έχει παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολή.

Όπως φαίνεται είναι πολυτάλαντος. Δεν έχει δει μεγάλη επιτυχία μόνο στην τηλεόραση και στις εκπομπές που παρουσιάζει, αλλά και στο θέατρο.

Ο Νίκος Μουτσινάς, σπούδασε υποκριτική στην σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου ενώ έχει αποφοιτήσει από τα Κρατικά Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και το Θεατρικό Εργαστήρι "Θεσπίς".

Όταν πήγε στην Αθήνα γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Κους Κους» την περίοδο 2005-2007 και παράλληλα το 2006 παρουσίασε μαζί με την Ναταλία Γερμανού το τηλεπαιχνίδι Soundmix Show. Έτσι ξεκίνησε η καριέρα του και δεν άργησε να δει μεγάλη επιτυχία.

Την καταγωγή του την ξέρετε; Δεν πάει το μυαλό σας! Κάνει καριέρα στην Αθήνα αλλά δεν είναι από εδώ.