Πανικός στο Buckingham! Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας - "Τρελάθηκε" η Ελισάβετ!

Τι συνέβη;

Πανικός στο Buckingham! Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας -

Κανονικός πανικός έχει ξεσπάσει στο Buckingham με την είδηση πως ο Πρίγκιπας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επειγόντως! Η Βασίλισσα Ελισάβετ "τρελάθηκε" από την αγωνία της για την κατάσταση της υγείας του.

Οι πρώτες πληροφορίες από το νοσοκομείο ωστόσο αναφέρουν πως δεν πρέπει να υπάρχει κίνδυνος ανησυχίας, μιας και η εισαγωγή έγινε για προληπτικούς λόγους.

Ο αγαπημένος σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος, ο οποίος είναι πλέον 98 χρονών, διακομίσθηκε νωρίτερα μέσα στη μέρα στο νοσοκομείο όπου θα μείνει για μερικά 24ωρα.

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα άνοστο αστείο σχετικά με το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

«Ο δούκας του Εδιμβούργου μετέβη από το Νόρφολκ σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρντ στο Λονδίνο για παρακολούθηση και θεραπεία σε σχέση με μια προϋπάρχουσα κατάσταση. Η εισαγωγή του έγινε ως προληπτικό μέτρο, έπειτα από τις συστάσεις του γιατρού του» αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το παλάτι.

πρίγκιπας νοσοκομείο

"Βόμβα" στο Buckingham! Παραιτήθηκε ο πρίγκιπας λόγω της εμπλοκής του σε ροζ σκάνδαλο!

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε στο Buckingham με την είδηση ότι ο πρίγκιπας παραιτήθηκε λόγω της εμπλοκής του σε ροζ σκάνδαλο!

Πρόκειται για ένα από τα πιο ξεχωριστά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μία άτυχη στιγμή ωστόσο ήρθε να αμαυρώσει το όνομά του και να τον αναγκάσει να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του.

Σκάνδαλο μεγατόνων στο Buckingham! Ο άντρας που σημάδεψε την Diana πριν τον Κάρολο!

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Andrew, του οποίου το όνομα ενεπλάκη στο ροζ σκάνδαλο που πρωταγωνιστούσε ο Αμερικανός χρηματιστής Jeffrey Epstein.

Το παλάτι ζήτησε από τον πρίγκιπα να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του, κάτι που έγινε γνωστό μέσα από σχετική ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας.

«Ήταν ξεκάθαρο σε μένα τις τελευταίες μέρες ότι οι συγκυρίες που σχετίζονται με τη σύνδεσή μου με τον Jeffrey Epstein έχουν εξελιχθεί σε μείζονα ενόχληση για το έργο της οικογένειάς μου αλλά και το πολύτιμο έργο που συνεχίζεται σε πολλούς οργανισμούς και φιλανθρωπικά ιδρύματα που με περηφάνια στηρίζω. Επομένως, ζήτησα από τη Μεγαλειότητα της εάν μπορώ να αποσυρθώ από τα δημόσια καθήκοντά μου για το άμεσο μέλλον και μου έδωσε την άδεια».

σκάνδαλο buckingham