Βάσω Λασκαράκη: Βίντεο μέσα από το σπίτι της με τον Σουλτάτο! Όλο με ξύλο και γκρι χαλιά!

Δείτε το πριν κατέβει!

Βάσω Λασκαράκη: Βίντεο μέσα από το σπίτι της με τον Σουλτάτο! Όλο με ξύλο και γκρι χαλιά!

Βίντεο μέσα από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Όλο με ξύλο και γκρι χαλιά, δείτε το πριν κατέβει....

Η ηθοποιός το ανέβασε σε story στο Instagram τα οποία ως γνωστόν μετά από 24 ώρες, διαγράφονται! Εμείς βέβαια προλάβαμε και τραβήξαμε τα απαραίτητα screen shots!

Όπως θα δείτε είναι όλο με ξύλο, πολύ μεγάλα και αριστοκρατικά έπιπλα και έχει και γκρι χαλιά στην κουζίνα της! Το μόνο σίγουρο είναι πως με άντρα τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, δεν πρέπει να βγαίνουν και πολύ εκτός κουζίνας, για αυτό και την έχουν διακοσμήσει τόσο ωραία!

Ιδού οι φωτογραφίες από το εν λόγω βίντεο:

Βάσω Λασκαράκη σπίτι
Βάσω Λασκαράκη που μένει
Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλάτος το σπίτι τους

Βάσω Λασκαράκη: Η βεράντα του σπιτιού της με τον Λευτέρη Σουλτάτο είναι τεράστια! Το τραπέζι της είναι από τζάμι!

Η βεράντα του σπιτιού της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου είναι τεράστια. Το τραπέζι της είναι από τζάμι στο πάνω μέρος.

Η ηθοποιός όποτε έχει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, λατρεύει να περνάει στιγμές στο σπίτι με τον σύζυγο της και την κόρη της.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές της, αλλά κάνει και.. spoiler για την σειρά Έρωτας Μετά, όπου πρωταγωνιστεί.

Χθες, θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την βεράντα του σπιτιού της, στην οποία φαίνονται δυο γάτες να απολαμβάνουν τον ήλιο πάνω στο τραπέζι της όπου είναι από τζάμι.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι βεράντα

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μας... βγήκαν τα μάτια με τον στολισμό του σπιτιού τους! Δείτε την τεράστια τραπεζαρία...

Δείτε την τεράστια τραπεζαρία του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη! Μας... βγήκαν τα μάτια με τον στολισμό του σπιτιού τους!

Όπως σας ενημερώσαμε και εχθές, η "μάχη" για τον στολισμό του δέντρου είχε ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ με τον σεφ να τρολάρει την αγαπημένη του αφού δημοσίευσε φωτογραφία που την είχε στολίσει με μπάλες και φωτάκια!

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, το ζευγάρι ολοκλήρωσε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του και η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία από το αποτέλεσμα!

Η αλήθεια είναι πως το δέντρο είναι υπέροχο με τις μπάλες του και τα χρώματά του αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να μην διακρίνουμε την υπέροχη και τεράστια τραπεζαρία από πίσω...

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Έχετε δει και την πολυθρόνα που κοιτάνε όλοι στο σπίτι της;