Ελένη Χατζίδου: Ήταν με τον Ετεοκλή στο κρεβάτι! Το βίντεο με το ζευγάρι όπως δεν το έχετε ξαναδεί...

Που πήγε το ζευγάρι;

Ελένη Χατζίδου: Ήταν με τον Ετεοκλή στο κρεβάτι! Το βίντεο με το ζευγάρι όπως δεν το έχετε ξαναδεί...

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε με τον Ετεοκλή Παύλου στα Γιάννενα και το ζευγάρι ανέβασε βίντεο από το κρεβάτι, όπως δεν το έχετε ξαναδεί.

Το ζευγάρι πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί στα Ιωάννινα για την ομιλία του Ετεοκλή σε συνέδριο της Ted X. Όπως ήταν αναμενόμενο η Ελένη υπερήφανη τον συνόδευσε.

Η τραγουδίστρια ανέβασε το βίντεο από την απόδραση τους στο κοινό τους κανάλι στο youtube και το είδαμε πιο χαλαρό από ποτέ.

Καθισμένοι στο κρεβάτι τους και χαλαροί μίλησαν για την ομιλία του Ετεοκλή.

Εντωμεταξύ δείτε την μπέμπα τους που είναι μια γλύκα και μοιάζει με πριγκίπισσα.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους! Αυτή η γωνία είναι όλο από μάρμαρο!

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου! Αυτή η γωνία είναι όλο από μάρμαρο και μας εντυπωσιάζει!

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγος της βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, αφού η Ελένη Χατζίδου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους. Η μπέμπα τους είναι μια γλύκα και μοιάζει με πριγκίπισσα.

Η Ελένη Χατζίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία θέλοντας να μας δείξει ότι γεύεται με τον Ετεοκλή Παύλου σούσι και εμάς το μάτι μας έπεσε αμέσως πάνω στο τραπέζι που έχουν στο σαλόνι του σπιτιού τους, αφού είναι όλο μάρμαρο.

Αυτό το τραπεζάκι μας άφησε άφωνους και μας εντυπωσίασε. Όλοι θα θέλαμε ένα παρόμοιο στο σπίτι μας.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου σπίτι σαλόνιΕλένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου σπίτι σαλόνι