Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Μικρούτσικου! Η έκκληση μέσα από το νοσοκομείο!

Το σπαρακτικό μήνυμα!

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Μικρούτσικου! Η έκκληση μέσα από το νοσοκομείο!
News 21.12.2019 13:53

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια Μικρούτσικου, με τον Θάνο Μικρούτσικο να βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο και να κάνει μία σπαρακτική έκκληση!

Ο αγαπημένος συνθέτης παλεύει εδώ και καιρό με τη σοβαρή ασθένεια και όλοι φαίνεται να βρίσκονται στο πλευρό του στις δύσκολες αυτές ώρες.

Μαζί του φυσικά και ο αδερφός του, Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος δε φεύγει από δίπλα του.

Με αφορμή την έλευση των Χριστουγέννων, ο Θάνος Μικρούτσικος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο και να τους παρακινήσει όλους να κάνουν μία προσφορά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

«Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και οι άνθρωποι στους διπλανούς θαλάμους. Σκεφτόμουνα αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα. Για τον Θ.Μ. Για κάποιον που το έχει ανάγκη. Αυτές τις γιορτές σκεφτείτε τους άλλους και γίνετε αιμοδότες» έγραψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Μικρούτσικου! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Η οικογένεια Μικρούτσικου περνάει δύσκολες ώρες! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPENTv μίλησε για την άσχημη κατάσταση της υγείας του ο..

Με θάρρος δίνει εδώ και δύο χρόνια τη μάχη του με τον καρκίνο ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος.

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή ανεξάρτητα από το πώς με βλέπει ο κόσμος δυνατό. Θα είμαι δυνατός μέχρι τέλους. Είναι μια δύσκολη αρρώστια. Ο τρόπος που πρέπει ένας ασθενής να την αντιμετωπίζει είναι όχι στον φόβο όχι στην κατάθλιψη», λέει ο Θάνος Μικρούτσικος.

Σε κάθε περίπτωση, ο μουσικοσυνθέτης δεν το βάζει κάτω. «Είμαστε εδώ για να πολεμάμε σε αυτή τη ζωή την τόσο μικρή. Είμαστε σχοινοβάτες, το στοίχημα είναι να ξανασηκωθούμε όρθιοι και να ξαναπερπατήσουμε», λέει.

Μάλιστα, ο κ. Μικρούτσικος δεν παραλείπει να κάνει χιούμορ, επικαλούμενος τον Γούντι Άλεν:

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο, απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα ‘ρθει». «Εγώ κι ο θάνατος είμαστε δύο πυγμάχοι σε ένα ρινγκ. Αυτός βέβαια είναι 3 μέτρα ψηλός κι εγώ το γνωστό 1 κι 70. Ξέρεις ότι στον 15ο γύρο θα σε ρίξουν κάτω. Ποιος είναι ο στόχος μου; Να τον κερδίζω σε κάθε γύρο στα σημεία», ήταν το συγκλονιστικό του μήνυμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιατί πήγε στην Κύπρο ο Ανδρέας Μικρούτσικος; Τι ετοιμάζει;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δίνει μάχη για την ζωή του κρυφά; Οι άγνωστες λεπτομέρειες που συγκινούν!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share