Αργύρης Πανταζάρας: Η έκπληξη που συγκίνησε τον πρωταγωνιστή του Open!

Τι του ετοίμασαν στο «Έλα Χαμογέλα»;

Αργύρης Πανταζάρας: Η έκπληξη που συγκίνησε τον πρωταγωνιστή του Open!

Τι έκπληξη ετοίμασαν στον Αργύρη Πανταζάρα στο Open και συγκίνησαν τον πρωταγωνιστή της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι;».

O ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά αλλά και τα υπόλοιπα επαγγελματικά του σχέδια.

Ωστόσο η εκπομπή του ετοίμασε μια έκπληξη, κάτι που σίγουρα δεν φανταζότανε. Συγκεκριμένα του ετοίμασαν ένα βίντεο με τον παππού του και τον ανιψιό του που του έστελναν την αγάπη τους.

Πρωταγωνιστές της σειράς "ρίχνουν βόμβες" για τα επόμενα επεισόδια!

OPEN: Σε 4 ημέρες το τελευταίο επεισόδιο από το «Κόκκινο Ποτάμι»! Πότε επιστρέφει ξανά;

Τι σας έχω, τι σας έχω πάλι εδώ στο Vanda's blog και το Youweekly.gr; Πληροφορίες μου, μέσα από το OPEN μου αποκάλυψαν πως σε 4 ημέρες από σήμερα θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο από το "Κόκκινο Ποτάμι" και... επειδή για μένα μιλάμε, ξέρω και πότε επιστρέφει ξανά!

Για την ακρίβεια η αγαπημένη σειρά που έχει κάνει θραύση στο τηλεοπτικό κοινό κι έχει σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης θα κάνει μια μικρή παύση για την περίοδο των εορτών!

Έτσι, την Κυριακή 22/12 θα είναι η τελευταία μέρα που θα προβληθεί για το 2019 και... μετά θα τα πούμε το 20!

Μάλιστα, πληροφορίες μου αναφέρουν πως θα ξεκινήσει δυναμικά ξανά, στις 5 Ιανουαρίου! Δηλαδή, την πρώτη Κυριακή του 2020...

Ωστόσο, επειδή για μένα μιλάμε - που σας έχω κάνει πολλές αποκαλύψεις και θα συνεχίζω να σας κάνω - να σας ότι έχω όλο το επεισόδιο αυτής της Κυριακής και ξέρω τι θα γίνει! Εσύ;

Αν θες να μάθεις συνέχισε παρακάτω... αν όχι... Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί ακολουθεί spoiler!