Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε μάξι φόρεμα και έδειχνε 2 μέτρα! Δεν είναι τόσο το ύψος της...

Πάρ'το και κάνε κι εσύ χαμό!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε μάξι φόρεμα και έδειχνε 2 μέτρα! Δεν είναι τόσο το ύψος της...

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε μάξι φόρεμα και έδειχνε 2 μέτρα! Δεν είναι τόσο το ύψος της... και έχουμε αποδείξεις και ντοκουμέντα!

Η ηθοποιός, προκαλεί ταραχές με κάθε της εμφάνιση και η τελευταία δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Εμφανίστηκε στο Instagram με φόρεμα από τη νέα της συλλογή και πήρε από εμάς Όσκαρ κομψότητας!

Το ταίριαξε άψογα με μποτάκια κάλτσα και η λήψη την έκανε να μοιάζει 2 μέτρα! Για την ιστορία, το φόρεμα κυκλοφορεί από την All Over, την εταιρία που έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια! Δείτε την σχετική ανάρτηση και πείτε μας, δεν είναι απλά υπέροχη;

Να σας θυμίσουμε και το παντελόνι της που φορούν μόνο τολμηρές...

Αθηνά Οικονομάκου: Το ύψος της είναι άλλο από αυτό που δείχνει! Δεν την παρατήρησε αρχικά ο Μιχόπουλος...

Το ύψος της Αθηνάς Οικονομάκου είναι τελείως άλλο από αυτό που δείχνει! Δεν την παρατήρησε αρχικά ο Μιχόπουλος και... με το δίκιο του!

Η Αθηνά Οικονομάκου (Σκάλα Λακωνίας, 6 Μαρτίου 1986) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, ενώ το 2005 πέρασε και στην "Κεντρική Σκηνή" της Μιμής Ντενίση, απ' όπου αποφοίτησε το 2007.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» (σκην. Χρήστου Παληγιαννόπουλου), με το ρόλο της μαθήτριας Δόμνας Νίκα. Το 2008, συμμετείχε σε επεισόδιο της σειράς «Αληθινοί Έρωτες» (σκην. Βασίλη Τσελεμέγκου), έπαιξε σε διαφημιστικό σποτ της εταιρίας Wash & Go και πρωταγωνίστησε στην νεανική σειρά «Οι Ατρόμητοι», η οποία όμως διεκόπη έπειτα από μόλις δύο μήνες προβολής.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της είναι λευκό και σχεδόν χωρίς έπιπλα! «Ξεχειλίζει» από φινέτσα...

Το 2009, έπαιξε σε διαφημιστικό σποτ της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας «Γερμανός» και έκανε μια σύντομη εμφάνιση, στη σειρά του MEGA, «Λατρεμένοι μου γείτονες» ως Δανάη. Επίσης, πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ξένιας Παππά στη σειρά του MEGA, «Η Ζωή της Άλλης» (σκην. Δημήτρη Αρβανίτη), έναν ρόλο που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά και την δυσκόλεψε αρκετά μέχρι να τον πάρει, αφού όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της: "Για τη Ζωή της Άλλης έκανα τύπου 30 κάστινγκ με τον σκηνοθέτη. Νομίζω ότι με φώναζε για δύο μήνες καθημερινά και κάθε μέρα μου έδινε άλλο κείμενο. Δεν περίμενα ότι θα πάρω το ρόλο. Είχα ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ. Έκανα τόσα κάστινγκ γιατί δεν με ήθελαν από το κανάλι. Ήμουν μια κοπέλα χωρίς εμπειρία, πάρα πολύ μικρή, καθόλου γνωστή και ο ρόλος ήταν πρωταγωνιστικός, πολύ δύσκολος και δυνατός. Έπρεπε λοιπόν να τους πείσει (ο σκηνοθέτης) με πολλούς τρόπους ότι μπορώ."

Τελικά, η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2009 και λόγω της μεγάλης επιτυχίας, ολοκληρώθηκε σε τρεις σεζόν, στις 6 Ιανουαρίου 2012. Παράλληλα, τον Δεκέμβριο του 2011, ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί και ως Χρύσα Μαλτέζου στην επίσης σειρά του MEGA, «Κλεμμένα όνειρα», η οποία ολοκληρώθηκε σε τέσσερις σεζόν, στις 3 Απριλίου 2015. Ενδιάμεσα, το 2014 συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και πρωταγωνίστησε στη κυπριακή σειρά «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς». Τη σεζόν 2015-2016 πρωταγωνίστησε στη σειρά «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» (σκην. Στέφανου Μπλάτσου), η οποία όμως διεκόπη.

Από το 2016 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ALPHA, «Έλα στη θέση μου» με τον ρόλο της Φαίης Σταθάτου, αλλά αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης. Επέστρεψε στη τρίτη σεζόν.

Όσο για το ύψος της; Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ύψος 1,68 αν και μοιάζει 2 μέτρα στην τηλεόραση! Γιατί όμως λέμε ότι δεν την παρατήρησε αρχικά ο Μιχόπουλος; Η ίδια σε συνέντευξή της είχε πει το εξής:

«Θυμάμαι τα πάντα! Παρόλο που δεν έχω καθόλου καλή μνήμη και διαγράφω τα πάντα, τη γνωριμία με τον Φίλιππο τη θυμάμαι ολόκληρη. Κάθε λεπτό. Για εμένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήμασταν με μια παρέα στη Φτελιά, στη Μύκονο, και κάναμε ηλιοθεραπεία. Κάποια στιγμή, περίπου 300 μέτρα μακριά, βλέπω έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος. Δεν έβλεπα καν πρόσωπο. Όσο πλησίαζε, και ενώ είχε φτάσει στα 50 μέτρα από εμάς, γυρίζω στους φίλους μας και τους λέω «εγώ αυτόν θέλω»! Έτσι ακριβώς!

Βγάζει το κράνος, ένας φίλος μου που τον ήξερε μού είπε το όνομά του και εγώ του απάντησα «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι, εμένα μου αρέσει». Κάθισε σε διπλανή παρέα και τα βλέμματά μας λειτούργησαν μαγνητικά. Τις επόμενες 2-3 ημέρες βρισκόμασταν σε διάφορα μέρη, χωρίς να ανταλλάξουμε καν τηλέφωνα, και την τρίτη πλέον ημέρα πήρα το τηλέφωνό του. Ο ίδιος πάντως, για την ιστορία, ισχυρίζεται πως και το προηγούμενο βράδυ της γνωριμίας μας είχαμε διασταυρωθεί και κοιταχτεί, κάτι που εγώ αδυνατώ να θυμηθώ! Όπως καταλαβαίνεις, οι ενέργειες δεν είναι καθόλου τυχαίο πράγμα… Ήταν για να γνωριστούμε!».