Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεστε σε ποιον ηθοποιό είχε γίνει πρόταση να παίξει τον ρόλο του «Λάμπρου»

Θα σας άρεσε σε αυτό τον ρόλο;

Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεστε σε ποιον ηθοποιό είχε γίνει πρόταση να παίξει τον ρόλο του «Λάμπρου»

Δεν φαντάζεστε σε ποιον ηθοποιό είχε γίνει πρόταση να παίξει τον ρόλο του «Λάμπρου» στις Άγριες Μέλισσες.

Ο λόγος για τον Αλέξη Γεωργούλη. Ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής μίλησε στην εκπομπή «Dot» και έκανε αυτή την μικρή αποκάλυψη και εξήγησε πώς αρνήθηκε λόγω των πολλών του υποχρεώσεων.

«Υπήρχαν προτάσεις. Η πιο φανταχτερή ήταν από τις Άγριες Μέλισσες. Επειδή η παραγωγή είναι τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα, που σημαίνει πάρα πολύ εργασία, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο.

Θα ήταν σαν να ακυρώνω την κίνηση που έκανα να έρθω εδώ και να εργαστώ για να βάλω κάποια θέματα στο τραπέζι. Μου είπαν για τον ρόλο του δάσκαλου» είπε.

Να σας θυμίσουμε και ένα ακόμα αποκλειστικό μας: ΑΝΤ1: Σταματάνε οι "Άγριες Μέλισσες"! "Έσκασε" τώρα! Πότε θα ξεκινήσουν ξανά;

Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό! Ο Θωμάς τρομοκρατεί την Ελένη! «Ξέρω ότι σκότωσες τον Σέργιο»!

Αποκλειστικό για την σειρά Άγριες Μέλισσες! Ο Θωμάς τρομοκρατεί την Ελένη! «Ξέρω ότι σκότωσες τον Σέργιο» της λέει και έχουμε το ρεπορτάζ!

«Τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα», λέει ο σοφός λαός και έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση των αδελφών Σταμίρη στις «Αγριες μέλισσες», καθώς το ένοχο μυστικό τους και το έγκλημα που διέπραξαν το ανακαλύπτει ο Θωμάς Κυπραίος! Ποια θα είναι η αντίδραση του μυστηριώδη άντρα και ποια της Ελένης απέναντι σε όσα θα της πει; Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!


Διέπραξαν ένα έγκλημα και εξαιτίας τους δολοφονήθηκε ένας αθώος άνθρωπος! Ομως, για πόσο καιρό θα έμεναν στο σκοτάδι τα όσα έκαναν οι Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω Σταμίρη; Μπορεί οι τρεις αδελφές να ορκίστηκαν ότι θα πάρουν στον τάφο τους το ένοχο μυστικό τους, όμως η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως και η αποκάλυψη του φόνου θα φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές όλων!