Χρήστος Μάστορας: Πιο κοντά από ποτέ με αυτή τη γυναίκα! Της έκανε τρυφερή αγκαλιά, δείτε το πρόσωπό της!

Tην πήρε πλάι του! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Χρήστος Μάστορας: Πιο κοντά από ποτέ με αυτή τη γυναίκα! Της έκανε τρυφερή αγκαλιά, δείτε το πρόσωπό της!

Ο Χρήστος Μάστορας ήρθε πιο κοντά από ποτέ με αυτή τη γυναίκα! Της έκανε τρυφερή αγκαλιά, δείτε το πρόσωπό της και θα πάθετε σοκ όπως και εμείς!

Ο τραγουδιστής, είναι πολύ προσεκτικός σχετικά με τα προσωπικά του και δεν κάνει δηλώσεις, ούτε... εκδηλώσεις θαυμασμού συχνά!

Ωστόσο, με μια γυναίκα και μάλιστα πολύ γνωστή, τον συνδέει βαθιά φιλία και εκτίμηση και μάλιστα είναι πιο κοντά από ποτέ! Μια φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τους δείχνει την ώρα που της έκανε τρυφερή αγκαλιά, με το πρόσωπό της να είναι πραγματικά κολλημένο στο δικό του! Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram:

Nα σας θυμίσουμε και το ύψος του, όπως το δημοσιεύσαμε πρόσφατα

Χρήστος Μάστορας: «Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου» - Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι του!

«Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου», αποκάλυψε ο Χρήστος Μάστορας για την σχέση μου με την μουσική, με μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του.

Ο front man από το συγκρότημα «Μέλισσες» έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα γλυκό στιγμιότυπο από το παρελθόν του.

Συγκεκριμένα, μετά από την φωτογραφία της μητέρας του που σας δείξαμε χθες, δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Ο Χρήστος Μάστορας από πολύ μικρός έδειξε το ενδιαφέρον του στην μουσική, καθώς από τότε ξεκίνησε η σχέση του μαζί της. Χαρακτηριστικά έγραψε στην λεζάντα του «Και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου με την μουσική».

undefined

Χρήστος Μάστορας: Ξανά μαζί με την Χριστίνα Παπαδέλλη; Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Είναι ξανά μαζί ο Χρήστος Μάστορας με την Χριστίνα Παπαδέλλη; Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε.

Μπορεί οι φήμες και τα διάφορα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να χωρίζουν, αυτές όμως οι φωτογραφίες έρχονται για να γεμίσουν ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, η είδηση πως ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλλη έχουν χωρίσει «έσκασε» πριν από αρκετούς μήνες. Tο vandas blog είχε αποκλειστικές πληροφορίες για τον χωρισμό τους, ο οποίος ήταν επεισοδιακός.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας μετά τον χωρισμό είχαμε δει πως δεν την ακολουθεί στο Instagram.

Ωστόσο, ερωτηματικά όπως είπαμε γέμισε η εμφάνιση της πρώην παίκτριας του «My style rocks» στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας. Μπορεί να μην πόζαραν μαζί, ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού και οι δυο είναι πρόσωπα που θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χριστίνα Παπαδέλλη

Χρήστος Μάστορας

Αθήνα Box