Ο Γιώργος Λιάγκας «καρφώνει» γνωστή παρουσιάστρια: «Γκρινιάζει υπερβολικά»

«Εκείνη χάνει» πρόσθεσε

Ο Γιώργος Λιάγκας «καρφώνει» γνωστή παρουσιάστρια: «Γκρινιάζει υπερβολικά»

Ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε «καρφιά» για γνωστή παρουσιάστρια λέγοντας πώς «γκρινιάζει υπερβολικά».

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε γνωστούς παρουσιαστές και τα νούμερα τηλεθέασης τους.

Για την Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Δεν είναι αισθητικά η τηλεόραση που μου αρέσει. Οι τηλεφωνικές και Τρεις ηθοποιοί κάθε μέρα να παίζουν το ρόλο τους στα Διλήμματα. Η Κατερίνα μ’ αρέσει σαν παρουσιάστρια και πιστεύω ότι έχει πορεία στην τηλεόραση. Λαμπερό πρόσωπο, ενδιαφέρει η ζωή της. Αυτό το κομμάτι, παρά του ότι κάνει τα μεγάλα νούμερα της εκπομπής της, δεν είναι αισθητικά η τηλεόραση που μου αρέσει. Κάνει νούμερα αλλά δεν σημαίνει ότι είναι καλό, όπως το αντίστροφο».

«Η Ελεονώρα Μελέτη πέρσι έκανε τεράστια νούμερο τηλεθέασης, ενώ φέτος χαμηλά νούμερα γιατί δεν παίρνει καλό lead in η κοπέλα. Ίδια δεν είναι; Δεν ήταν καλή πέρσι, κακή φέτος. Είναι το ίδιο καλή και πέρσι και φέτος. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πέρσι είχε χαμηλά νούμερα αλλά φέτος τεράστια επιτυχία. Ο ίδιος δεν είναι; Καλός ήταν και πέρσι και φέτος ο Γρηγόρης. Είναι πολύ καλός παρουσιαστής. Καλό lead in, κλίμα στον ΑΝΤ1 με τις "Άγριες Μέλισσες". Δεν αλλάζουν τους παρουσιαστές τα νούμερα τηλεθέασης» πρόσθεσε.

Όσον αφορά το Big Brother είπε: «Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει το Big Brother. Νομίζω ότι έχει αλλάξει και έχει πάει στη νέα γενιά. Από όσο έχω μιλήσει με τα στελέχη του ΣΚΑϊ, κάνουν πάρα πολλή δυνατή μελέτη στο να πάρουν χαρακτήρες με τους οποίους να ταυτιστεί κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Πιστεύω ότι θα το φτιάξουν πάρα πολύ καλά».

Τέλος σχολίασε και την Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Γκρινιάζει υπερβολικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου και δεν της αξίζει. Είναι πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια και έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Το λέω με αγάπη και στην εκπομπή γιατί την αγαπάω και πραγματικά την σέβομαι. Δεν έχει λόγο να βγαίνει και να λέει ότι ο Alpha είναι τέταρτος. Δεν έχει να κάνει αυτό το πράγμα. Την ξέρει ο κόσμος. Είναι καλή, θα βρει δουλειά και θα ξανακάνει επιτυχία γιατί την αγαπάει ο κόσμος.

Δεν έχει λόγο να βγει και να γκρινιάζει, εκείνη χάνει» κατέληξε.

Εντωμεταξύ δείτε την πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά την απόφαση του ΕΣΡ να κόψει την εκπομπή του για λίγο

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιώργος Λιάγκας: «Έχω φαντασιωθεί ερωτικά καλεσμένη μου»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε πως «έχει φαντασιωθεί ερωτικά καλεσμένη του».

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Darκ» του Θέμη Γεωργαντά και οι ερωτήσεις στο εξομολογητήριο ήταν αρκετά «καυτές».

Ο πρώην συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τον ρώτησε εάν έχει συμβεί, κάποια φορά, να φαντασιωθεί κάποια δική του καλεσμένη στην εκπομπή του.

Τότε ο παρουσιαστής απάντησε: «Μία και δύο φορές; Πολλές! σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας. “Αφού έχω φιλοξενήσει πολύ ωραίες γυναίκες, δηλαδή να μην σκέφτεσαι και ερωτικά για μια τέτοια γυναίκα;».

«Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι ούτε έχω φλερτάρει ποτέ με καλεσμένη” διευκρίνησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ. “Αλλά πολλές φορές, όταν έχει έρθει μια πολύ ωραία καλεσμένη, την βλέπω σαν μια πολύ ωραία γυναίκα. Τι; Να κλείσω τα μάτια μου;».

Ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει ονόματα.