Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε τζιν και μπλε γόβες «στιλέτο»! Την είδε ο Βασάλος και έπεσε ξερός, λογικό...

Εσύ θα το φορούσες;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε τζιν και μπλε γόβες «στιλέτο»! Την είδε ο Βασάλος και έπεσε ξερός, λογικό...

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε τζιν και μπλε γόβες «στιλέτο»! Την είδε ο Βασάλος και έπεσε ξερός, λογικό... μας φαίνεται αφού ήταν καλλονή! Copy the look και δεν θα χάσεις!

Η παρουσιάστρια, είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει!

Μετά το βραβείο μόδας που πήρε, συνεχίζει ακάθεκτη και παραδίδει μαθήματα στιλ! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν, εμφανίστηκε στο Instagram με τζιν σε χαλαρή γραμμή και μπλε γόβες με τακούνι στιλέτο, προκαλώντας ταραχές στους fans της! Ε, πως να μην πέσει ξερός μετά ο Βασάλος όταν την είδε....

Δείτε κι εσείς την εμφάνισή της:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Βγήκε βόλτα στην Αθήνα με το απόλυτο "street style"! Πού ήταν ο Βασάλος;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρήκε και πάλι τον τρόπο για να τους εντυπωσιάσει όλους! Βγήκε βόλτα στην Αθήνα και φόρεσε το απόλυτο "street style" look! Ήταν όμως μόνη της και όλοι αναρωτήθηκαν πού ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μπορεί να υποστηρίξει όλα τα στυλ με μεγάλη ευκολία. Έτσι έβαλε το oversized πουλόβερ της και βγήκε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας "μαγνητίζοντας" όλα τα βλέμματα!

Σας βρήκαμε επίσης τις εκπληκτικές της λεοπάρ της γόβες!

Η εμφάνισή της παίρνει 10/10! Θα ήταν όμως ιδανική αν στο πλευρό της στεκόταν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Δώστε βάση και κρατήστε σημειώσεις γιατί το look της Ευρυδίκης Βαλαβάνη τα "σπάει"!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι λευκές της γόβες, προκαλούν φρενίτιδα! Κάντες δικές σου με 79 ευρώ!

Οι λευκές γόβες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, προκαλούν φρενίτιδα! Κάντες δικές σου με 79 ευρώ και σίγουρα αν τις πάρεις, θα μας θυμηθείς...

Κοντεύουν να εξαντληθούν αφού συνδυάζονται με τα πάντα! Το λευκό άλλωστε, είναι το χρώμα της σεζόν.

Η Ευρυδίκη, τις φόρεσε με paperbag παντελόνι και εντυπωσιακό τοπ και από εμάς, πήρε το απόλυτο 10άρι! Εξάλλου, οι τελευταίες της εμφανίσεις, με αποκορύφωμα εκείνη με street style look, είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Τις γόβες της, εντοπίσαμε στα envie shoes και κοστίζουν μόλις 79 ευρώ. Επειδή όμως με τέτοιο look τα πολλά λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram της: