Σία Κοσιώνη: «Πάγωσε» όταν άκουσε τη φωνή αυτού του άντρα! Το πρόσωπο που αγαπάμε όλοι της "έκοψε" τα πόδια!

Έπος!

Σία Κοσιώνη: «Πάγωσε» όταν άκουσε τη φωνή αυτού του άντρα! Το πρόσωπο που αγαπάμε όλοι της

«Πάγωσε» κανονικά η Σία Κοσιώνη στο πλατό του ΣΚΑΪ, όταν άκουσε τη φωνή αυτού του άντρα! Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πρόσωπο που αγαπάμε όλοι, ωστόσο "έκοψε" τα πόδια της δημοσιογράφου!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και και όλοι κινούνται στους ρυθμούς τους, ακόμα και ο ΣΚΑΪ, ο οποίος με μία κίνησή του άφησε άναυδη τη Σία Κοσιώνη.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των εορτασμών, ο σταθμός έβγαλε ένα γιορτινό σποτάκι για το δελτίο ειδήσεων στο οποίο η Σία Κοσιώνη ξεκινάει να λέει τις ειδήσεις ωστόσο ξαφνικά ακούει τη φωνή του Άγιου Βασίλη και μένει "κάγκελο"!

Η ίδια ανέβασε το απολαυστικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες... διακοπές είναι στον ΣΚΑΙ»!

Σας βρήκαμε επίσης το ξεκίνημα της καριέρας της δημοσιογράφου! Δεν πάει ο νους σας πώς άρχισε η καριέρα της!

Σία Κοσιώνη: Κρύφτηκε πίσω από το τζάμι και άφησε "παγωτό" το γιο της! Φωτογραφία - έπος!

Κρύφτηκε πίσω από το τζάμι και άφησε "παγωτό" το γιο της η γνωστή παρουσιάστρια! Φωτογραφία - έπος από την Σία Κοσιώνη! Δεν θα πιστέψετε τι σκαρφίστηκε!

Η γνωστή δημοσιογράφος αν και δεν έχει αρκετό χρόνο στην καθημερινότητά της, με όλες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, φροντίζει πάντα να περνάει έστω και λίγο χρόνο με τον αγαπημένο της γιο.

Η ίδια έχει αναφέρει πως προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η ίδια όταν το θεωρεί πρέπον ανεβάζει φωτογραφίες με τον γιο της, δείχνοντάς μας τις υπέροχες στιγμές που περνάνε μαζί.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, η ίδια ανέβασε ένα αστείο insta story της, όπου είχε "κρυφτεί" πίσω από την βιτρίνα ενός μαγαζιού, με τον γιο της να την χαζεύει από έξω.

Κοσιώνη γιος

Να υπενθυμίσουμε πως τις προάλλες, δέχτηκε στο πλατό την πιο γλυκιά επίσκεψη, που την έκανε να "λιώσει".